Met een Karify koppeling is het mogelijk om bestanden vanuit een ander systeem in het cliëntdossier in Karify te tonen. Hierdoor kunnen cliënten zelfstandig documenten inzien via Karify zoals een behandelplan, terugvalpreventieplan of rapportages.

Het voordeel van deze werkwijze is dat allerlei informatie volledig beveiligd en geïntegreerd als onderdeel de blended behandeling aangeboden kan worden.

Door de organisatie kan worden bepaald welke bestanden opgenomen mogen worden in Karify, zoals een behandelplan, terugvalpreventieplan of rapportages. Daarnaast kan een organisatie ervoor kiezen om zorgprofessionals naar eigen inzicht per dossier te laten inschakelen dat de cliënt inzage krijgt via Karify.

Indien er vanuit jouw organisatie interesse is om gebruik te maken van een dossierkoppeling, neem dan contact op via vragen@karify.com

Mijn cliënt kan het verslag niet vinden dat ik heb gedeeld

Als er een koppeling is ingericht tussen Karify en een ander systeem om bestanden te delen met jouw cliënten in Karify, dan kun je zelf aangeven welke bestanden/verslagen in Karify getoond moeten worden.

Controleer eerst of alle instellingen in het externe systeem goed staan om de bestanden te delen. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met je contactpersoon binnen jouw organisatie om dit na te gaan.

Staan alle instellingen in het systeem goed, maar wordt het bestand alsnog niet getoond in Karify? Neem dan contact op met onze supportafdeling.