Je kunt altijd je lidmaatschap of account opzeggen. Hier wordt uitgelegd wat het verschil is en hoe je dit kunt doen.

1. Lidmaatschap opzeggen
  2. Account opzeggen

1. Lidmaatschap opzeggen

Wanneer je je lidmaatschap van een Healthspace opzegt, ben je niet meer aangesloten bij de Healthspace. Dit kan bijvoorbeeld als je uit dienst gaat bij een zorginstelling. Je Karify account blijft dan bestaan, hier worden geen kosten voor berekend. Je Karify account kun je vinden via https://my.karify.com/

Hoe zeg je je lidmaatschap op?

• Klik rechtsboven op je profielfoto/naam -> Mijn account:

Je ziet direct bij Informatie jouw lidmaatschappen bij de Healthspace(s). Klik op het logo van de betreffende Healthspace en kies voor Lidmaatschap opzeggen.

2. Account deactiveren

Je kunt je account deactiveren als je geen gebruik meer wilt maken van Karify. Let op, je kunt dit niet ongedaan maken! Als je later nog gebruik van Karify wilt maken kun je je account gewoon laten bestaan. Je hoeft hier niet voor te betalen.

Hoe deactiveer je je account?

• Klik op de profielfoto/naam rechts bovenin. Kies Mijn account.

• Klik op Instellingen en kies het tabblad Deactiveer account.

• Vink het vakje aan naast “Ja, ik wil mijn account deactiveren en begrijp dat dit definitief is”.
  • Vul je wachtwoord in en klik op Deactiveren.

Heb je nog vragen over het opzeggen van jouw Karify account of je lidmaatschap bij de Healthspace. Neem dan contact met ons op via support@karify.com