Je gaat voor het eerst aan de slag met Karify. In deze handleiding nemen wij stap voor stap de onderdelen van Karify met je door. Heb je toch nog vragen? Bekijk de andere onderdelen van de support pagina's of stuur een ticket naar onze support via dit portal.

Beschik je al over een account?

Heb je nog geen Karify account? Lees eerst het artikel Een account voor Karify aanmaken.

Inloggen

Ga naar https://jouworganisatie.karify.com en log in met je gebruikersnaam (e-mailadres) en je wachtwoord.

Navigatiebalk

Voor het algemene gebruik en de navigatie door de online omgeving kun je de navigatiebalk gebruiken. Per gebruiker en per Healthspace kan het aantal en de soort functionaliteiten verschillen. Hieronder zie je de meest voorkomende functionaliteiten in de navigatiebalk met een toelichting:

Jouw persoonlijke opties
Via de bovenste twee menuknoppen (aan de rechterkant) navigeer je naar jouw persoonlijke opties:
  • Healthspaces

Door op het pijltje te klikken kun je navigeren tussen de verschillende Healthspaces waarvan je lid bent. Dit kunnen bijvoorbeeld de verschillende afdelingen van een instelling zijn.
  • Profiel
    Rechtsboven op het werkblad zie je de profielafbeelding en je naam. Klik hierop en kies voor mijn account. Klik vervolgens op Accountinstellingen. Hier kun je via de subtabs diverse voorkeursinstellingen kiezen. Probeer er een aantal uit, zoals het updaten van een profielafbeelding, het wijzigen van het wachtwoord en e-mailadres, en het instellen van jouw voorkeurstaal.

Menubalk Healthspace
Via de balk onder je persoonlijke opties navigeer je naar de onderdelen van de Healthspace. Deze menubalk kan voor elke Healthspace anders ingericht zijn.
  • Beheer
    Deze knop heb je alleen als je eigenaar, beheerder of assistent bent van de Healthspace. Via Beheer kun je cliënten en medewerkers uitnodigen en de instellingen van de Healthspace bepalen.
  • Cliënten

Hier zie je alle cliënten waarmee jij een connectie hebt. Via Cliënten ga je naar het dossier van de client en kun je de openstaande taken inzien.

• Bibliotheek
    De eigenaar of de beheerder van de Healthspace kan in de Healthspace de bibliotheek inrichten. Cliënten van de Healthspace kunnen deze bibliotheek inzien. Denk bijvoorbeeld aan items zoals informatiefolders, instructievideo's en handige links. Je kunt ook items indelen per categorie.

• Berichten

Met Berichten kun je via de beveiligde omgeving berichten sturen naar en ontvangen van cliënten en zorgverleners binnen de Healthspace.

• E-consulten

In sommige Healthspaces kunnen cliënten een e-consult indienen. Via deze knop kun je de e-consulten inzien, beantwoorden of doorzetten naar een andere zorgverlener.

Inrichten van de Healthspace

Wil je je Healthspace inrichten? Lees het artikel De Healthspace inrichten