Items uit de Healthspace zijn inzichtelijk voor cliënten die lid zijn van de Healthspace. Soms wil je echter toch persoonlijk een item uit de bibliotheek versturen naar een cliënt. Dit kan via het dossier Mijn cliënten.

Er zijn twee manieren om een item uit de bibliotheek te verzenden:

1. Via Berichten

• Ga naar Berichten
  • Klik rechtsboven op Nieuw bericht:

• Onderaan het bericht vind je de knop om een bibliotheekbijlage toe te voegen:

• Selecteer de gewenste bibliotheekbijlage(n).

2. Via Cliënten

• Ga naar Cliënten in de navigatiebalk:
  • Klik op de naam van de cliënt waar je een bestand naartoe wilt sturen.
  • Klik op Nieuw bericht rechtsboven:

• Je kunt nu een bericht sturen. Onderaan kun je een item uit de bibliotheek als bijlage toevoegen.