e-Consult: Een e-consult is een online vraag van een client aan een zorgverlener.

Healthspace: De Healthspace is de 'behandelomgeving' van uw praktijk of instelling. In de Healthspace kun je bijvoorbeeld berichten sturen en e-consulten geven.

Pakket: Een pakket is een behandeling die je kunt inplannen in de planner. Een pakket bestaat uit meerdere losse onderdelen. Losse onderdelen zijn tevens in te plannen via de planner.

Planner: Door op de naam van een cliënt te klikken, kom je in zijn dossier. In het dossier kun je een behandeling inplannen voor de betreffende cliënt. Klik op het +-teken (de planner) om pakketten of losse onderdelen in te plannen.

Mijn Karify: Mijn Karify is een omgeving die je herkent aan het internetadres en aan het logo van Karify linksboven. Deze omgeving staat los van de Healthspace. In Mijn Karify kun je je eigen instellingen bepalen, bijvoorbeeld van je profiel (klik op foto + naam rechtsboven en vervolgens op 'mijn account'). Upload je profielfoto, stel een taal in en bepaal je eigen accountgegevens. Daarnaast kun je vanuit Mijn Karify je Healthspaces beheren en bijvoorbeeld een nieuwe Healthspace starten.

Notificaties: Als er zich veranderingen voordoen bij cliënten, opdrachten of berichten kun je hiervan op de hoogte gesteld worden via notificaties. Je kunt zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen. Alle notificaties staan standaard aan. Je kunt je notificatie-instellingen veranderen door te klikken op je Profielfoto -> Mijn account -> Notificaties. Ook cliënten hebben een dergelijke functie. Deze kan bijvoorbeeld berichten ontvangen wanneer zijn behandelaar nieuwe behandelingen of losse opdrachten inplant.

Werkblad:

-Het werkblad in Mijn Karify: Het werkblad in de Mijn Karify omgeving weergeeft de Healthspace(s) waarvan je lid bent.

-Het werkblad in een Healthspace: Het werkblad is het startpunt in je Healthspace. Hier zie je de meest recent ontvangen berichten. Vanuit het werkblad kun je verder navigeren binnen je healthspace.