Je kunt notificaties ontvangen op je eigen e-mailadres wanneer er activiteit is in je online omgeving. Zo ben je altijd op de hoogte van activiteit in de Healthspace.

Aanpassen notificaties

Om je persoonlijke notificaties aan- of uit te zetten, ga je naar de instellingen van je persoonlijke account. Klik op de profielafbeelding rechtsboven.

• Rechtsboven op het werkblad zie je de profielafbeelding. Klik hierop en kies voor Mijn account.
  • Ga naar het tabblad Notificaties
  • Pas hier aan van welke activiteit je een notificatie wilt ontvangen

Waarvan kan ik een notificatie krijgen?

Afhankelijk van jouw rol in Karify kun je notificaties krijgen in Karify. Hieronder worden de mogelijkheden per rol beschreven.

Behandelaar

• Nieuw bericht ontvangen
  • Dossier item met je gedeeld
  • Nieuwe connectie met jou gemaakt
  • Connectie met jou verbroken
  • Feedback op opdracht gegeven
  • Opdracht door cliënt ingeleverd

Assistent
  • Nieuw bericht ontvangen
  • Aanmelding voltooid
  • Nieuw e-consult (indien van toepassing)
  • Lidmaatschap aangevraagd
  • Lidmaatschap opgezegd
  • Opnieuw lidmaatschap aangevraagd

Eigenaar en Beheerder

• Nieuw bericht ontvangen

Mochten er meer activiteiten zijn waarvan je een notificatie wilt ontvangen, geef het dan aan ons door!