Heb je een verkeerd telefoonnummer ingevuld of is je telefoonnummer gewijzigd? Je kunt deze altijd aanpassen.

Je kunt jouw telefoonnummer altijd wijzigen. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

1. Klik op je profielfoto rechtsboven in beeld en kies Mijn account.

2. Klik op de naam / logo van de praktijk of instelling onder Mijn profielen:

3. Klik op Wijzig profiel en wijzig het telefoonnummer:

4. Wijzig je gegevens en selecteer de gegevens die je aan je algemene profiel wilt toevoegen. Klik op Opslaan.

Het telefoonnummer is nu gewijzigd!