Heb je een verkeerd telefoonnummer ingevuld of is je telefoonnummer gewijzigd? Je kunt deze altijd aanpassen. In dit artikel lees je hoe je je telefoonnummer in Karify kunt wijzigen.

1. Klik op je profielfoto of naam rechtsboven in beeld en kies Mijn account.

2. Klik op Lidmaatschappen in het linkermenu. Klik op de naam / logo van de praktijk of instelling onder Mijn profielen.

3. Klik op Bewerk profiel en wijzig het telefoonnummer. Klik op Volgende

4. Selecteer de gegevens die je aan je algemene profiel wilt toevoegen. Klik op Opslaan.

Je hebt nu je telefoonnummer gewijzigd!

Het telefoonnummer is nu gewijzigd!