Met de tweestapsverificatie doorloop je een extra veiligheidsstap voor het inloggen in Karify. Na het invoeren van je e-mailadres en wachtwoord ontvang je een inlogcode als laatste stap voor het inloggen.

Elke keer dat je inlogt, wordt een nieuwe code verstuurt. Als je onderstaande foutmelding krijgt, dan betekent dit dat je een verkeerde of verouderde inlogcode hebt ingevuld. Gebruik daarom altijd de meest recente inlogcode.

Mocht je toch nog vragen hebben of niet kunnen inloggen met de inlogcode, neem dan contact op met ons supportteam