Met de tweestapsverificatie doorloop je een extra veiligheidsstap voor het inloggen in Karify. Wat moet je doen als je hierbij een foutmelding krijgt?

Bij het inloggen met een tweestapsverificatie voer je eerst je e-mailadres en wachtwoord in. Vervolgens ontvang je een inlogcode ter laatste stap. Vul deze verificatiecode in en klik op Bevestig

Elke keer dat je inlogt, wordt een nieuwe code verstuurd. Als je onderstaande foutmelding krijgt, dan betekent dit dat je een verkeerde of verouderde inlogcode hebt ingevuld. Controleer of je de meest recente inlogcode gebruikt, en probeer deze nogmaals in te voeren.

Mocht je toch nog vragen hebben of niet kunnen inloggen met de inlogcode, neem dan contact op met ons supportteam