Let op: de Healthstream wordt binnenkort opgeheven. Hieronder lees je wat dit betekent.


Wat is de Healthstream?

De Healthstream is een tijdlijn waarop clienten berichten en bestanden kunnen delen. Je bepaalt zelf wie deze tijdlijn kan zien, door bijvoorbeeld een familielid of vriend uit te nodigen. Als behandelaar kun je ook met toestemming van je cliënt hem/haar volgen in de Healthstream.


Waarom wordt de Healthstream opgeheven?

In de huidige vorm biedt de Healthstream onvoldoende meerwaarde in de behoefte tot het delen van informatie met naasten. In de praktijk blijkt dat er zeer beperkt gebruik wordt gemaakt van de Healthstream, daarom is besloten dat de focus beter gericht kan worden op de kernfunctionaliteiten.


Wat betekent dit voor jou?

De knop Healthstream zal binnenkort uit Karify verdwijnen. Dit betekent dat je geen informatie meer in de Healthstream kunt delen of inzien. 

Er verandert niets aan de informatie en de werking van de Healthspace. Dit staat los van de Healthstream, en hier kun je als vanouds in Karify blijven werken. 


Wat betekent dit voor jouw cliënten?

De knop Healthstream zal ook bij cliënten uit Karify verdwijnen. Zij worden hierover geïnformeerd en kunnen in een helpartikel lezen wat dit voor hen betekent en hoe zij gedeelde informatie in de Healthstream kunnen opslaan op hun computer/in hun Karify dossier.

Er verandert niets aan het Karify dossier van de cliënt of de werking van de Healthspace. Cliënten en zorgverleners kunnen als vanouds blijven werken in de Healthspaces in Karify. 


Hoe weet ik of ik de Healthstream heb gebruikt?

Als je niet zeker weet of je informatie met anderen hebt gedeeld in de Healthstream, of dat anderen informatie met jou hebben gedeeld, dan kun je nagaan of je contacten hebt in de Healthstream:

  • klik op Healthstream

  • klik op Contacten

Als er geen personen staan in jouw Contacten in de Healthstream, dan deel je geen informatie met anderen in de Healthstream, en anderen delen geen informatie met jou.  

Als er wel personen staan in jouw Contacten, dan kun je in jouw overzicht nagaan welke informatie je wilt opslaan. Zie hiervoor ook “Ik heb de Healthstream wel gebruikt”.


Ik heb de Healthstream nooit gebruikt

Dan hoef je niets te doen. Cliënten houden in hun Karify dossier nog altijd een overzicht van hun gebeurtenissen, opdrachten en berichten vanuit de Healthspace. Er verandert niets aan de informatie en de werking de Healthspace.


Ik heb de Healthstream wel gebruikt

Berichten of opmerkingen die je in de Healthstream hebt geplaatst, of informatie die anderen met jou hebben gedeeld in de Healthstream kun je opslaan op je computer. 

  • Log in op https://my.karify.com

  • Klik op Healthstream

  • Hier vind je het overzicht van jouw activiteiten en gedeelde informatie. Kopieer en plak deze informatie desgewenst naar een tekstverwerker op je computer, of print de webpagina via je internetbrowser.

Hoe kan ik informatie delen met mijn cliënten en collega's in de Healthspace?

Als je toegang hebt tot de online behandelomgeving (Healthspace), dan kun je in deze omgeving informatie delen met jouw cliënten en collega's.