In de Healthstream kunnen cliënten op een veilige manier een familielid, vriend of naaste betrekken bij hun behandeling. In een veilige omgeving kunnen zij een bericht plaatsen of een bestand delen. Cliënten kunnen zelf bepalen wie zij hiervoor uitnodigen of wat zij delen.

Als zorgverlener kun jij ook iemand volgen in de Healthstream, of jouw cliënten uitnodigen om jou te volgen.

Klik bovenin je account op de knop Healthstream

In het linkermenu zijn er 2 opties: jouw Healthstream of Contacten

In de Healthstream vind je een overzicht van jouw activiteiten en gedeelde berichten en bestanden. Door bestanden te delen of een bericht te plaatsen, kun je anderen op de hoogte houden van relevante gebeurtenissen.

Bij Contacten kun je een andere Karify gebruiker opzoeken om een connectie te maken. Je kunt een verzoek sturen om zijn/haar Healthstream te volgen of je nodigt de ander uit om jouw Healthstream te volgen. Als de ander jouw verzoek/uitnodiging accepteert, dan vind je deze persoon voortaan direct onder jouw Contacten. Jij en de ander kunnen desgewenst de connectie later altijd verbreken.