In de Healthstream kun je documenten delen en anderen op de hoogte houden.

Jij bepaalt zelf wie jouw Healthstream kan zien. Dit doe je door iemand uit te nodigen, of iemand toestemming te geven om jouw Healthstream te zien. Wanneer je begint met Karify kun je een keuze maken over je je vindbaar bent of niet.

Je kunt kiezen uit 2 opties:

• Je bent standaard onvindbaar. Mensen kunnen alleen jouw Healthstream zien wanneer je zelf iemand uitnodigt. Je bent niet vindbaar wanneer Karify-gebruikers zoeken op jouw naam.
  • Je kunt jezelf instellen op vindbaar, zodat andere Karify gebruikers jou een verzoek kunnen sturen om jouw Healthstream te zien. Jij moet dan eerst toestemming geven, alvorens ze jouw Healthstream kunnen zien.

Vindbaarheid instellen

Om jouw vindbaarheid in te stellen navigeer je naar jouw Karify account. Klik rechtsboven op je profielfoto:

Klik in het linkermenu op Healthstream instellingen

Als je wilt dat anderen jou een verzoek of uitnodiging kunnen sturen, dan geef je aan dat je Vindbaar bent door de schuifknop naar rechts te verschuiven.

Je kunt jezelf ook altijd weer onvindbaar maken door de schuifknop naar links te verschuiven.

Iemand uitnodigen voor de Healthstream

Je kunt personen met een Karify account toegang geven tot jouw Healthstream door te klikken op de knop Healthstream:

Bij Contacten zoek je de Karify gebruiker op om een connectie te maken. Je kunt een verzoek sturen om zijn/haar Healthstream te volgen of je nodigt de ander uit om jouw Healthstream te volgen. Als de ander jouw verzoek/uitnodiging accepteert, dan vind je deze persoon voortaan direct onder jouw Contacten. Jij en de ander kunnen desgewenst de connectie later altijd verbreken.