Als je in Karify de rol hebt van eigenaar of assistent, dan kun je cliënten en medewerkers uitnodigen om lid te worden van de Healthspace. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je medewerkers kunt uitnodigen.

Klik op de navigatiebalk op de knop van het Beheer:

Je bent nu in het Healthspace beheer.

• Klik op de knop Stuur uitnodiging
  • Klik op Nodig een medewerker uit

Vul de gegevens van de gebruiker in. Hiervoor is het e-mailadres van de gebruiker nodig.

Selecteer tevens welke rollen de medewerker in Karify dient te krijgen. De rol bepaalt wat de medewerker mag en kan in Karify. Lees hier meer over rollen.

Connecties toevoegen

Je kunt bij het versturen van de uitnodiging alvast één of meer connecties met cliënten toevoegen. Deze connecties bepalen tot welke cliëntendossiers de behandelaar toegang krijgt wanneer hij/zij de uitnodiging heeft geaccepteerd.

De cliënt ontvangt automatisch een notificatie dat de behandelaar toegang heeft gekregen tot zijn/haar dossier.

Voor meer informatie over connecties, kun je deze pagina bekijken.

Na het versturen van de uitnodiging ontvangt de medewerker een email op het ingevulde mailadres.

Bij het tabblad Openstaande uitnodigingen kun je de uitnodiging - indien nodig - terugtrekken of een herinnering sturen. Na 3 en 7 dagen wordt automatisch een herinnering gestuurd.