Karify wordt binnenkort in een nieuw jasje gestoken. Door het nieuwe menu is het navigeren in Karify makkelijker gemaakt. Het platform is nu meer responsive; dit betekent dat het menu op laptop, tablet én smartphone goed toegankelijk is.

Als gevolg ziet onze webapplicatie er iets anders uit dan je gewend bent. In dit artikel worden de vijf grootste veranderingen op een rijtje gezet.

1. Menu Healthspace

Je vindt nu al jouw Healthspace functionaliteiten gemakkelijk op één plek: in het linkermenu. Hier navigeer je bijvoorbeeld naar jouw online caseload via Cliënten of naar je berichtenbox via Berichten.

2. Jouw persoonlijke account: Mijn Karify

Ook jouw persoonlijke Karify account vind je nu links in het menu, onder jouw naam. In Mijn account kun je bijvoorbeeld je accountinstellingen of je gewenste notificaties aanpassen. Via het linkermenu kun je ook uitloggen uit Karify.

3. Weergave op tablet en mobiel

Het linkermenu is inklapbaar. Door op de drie horizontale streepjes (hamburgermenu) te klikken kun je het menu in- en uitklappen. Dit creëert meer rust op je scherm en zorgt ervoor dat de Karify webapplicatie makkelijker te gebruiken is op je tablet en telefoon.

4. Navigatie tussen Healthspaces

In Karify kun je lid zijn van één of meerdere online omgevingen (Healthspaces). Om naar de gewenste Healthspace te navigeren, klik je op Healthspaces of op het pijltje bovenaan in het linkermenu. Kies vervolgens de juiste Healthspace.

5. Contact met onze helpdesk

Kom je er niet uit? In het linkermenu vind je onderaan een directe link naar onze online Helpdesk. Hier zijn veelgestelde vragen te vinden en online handleidingen over het werken in Karify. Direct een vraag indienen bij de Karify Helpdesk? Klik op het vraagteken rechtsboven en we staan je graag te woord.