Als zorgprofessional wordt jouw Karify account beheerd door de organisatie waarbij je in dienst gaat.

Hieronder volgt een uitleg over hoe jouw Karify account of toegang tot een Healthspace gedeactiveerd kunnen worden. Overleg met de contactpersonen binnen jouw organisatie of en wanneer je dit moet doen.

Lidmaatschap Healthspace opzeggen

Als je jouw lidmaatschap bij een Healthspace opzegt, dan heb je geen toegang meer tot deze online behandelomgeving. Connecties met eventuele cliënten worden automatisch verbroken; zij ontvangen hiervan een notificatiemail dat je niet meer bereikbaar bent in deze omgeving.

• Ga naar Mijn account
  • Klik op Lidmaatschappen
  • Klik op de tegel van de Healthspace waar je geen toegang meer voor nodig hebt
  • Klik op Lidmaatschap opzeggen

Account deactiveren

Als je jouw account deactiveert, dan wordt automatisch de toegang tot al jouw Healthspaces opgezegd, evenals alle connecties met cliënten in deze omgevingen. Je cliënten ontvangen een notificatie dat jij niet langer bereikbaar bent.

Je kunt na het deactiveren van je Karify account niet meer inloggen.

Jouw Karify account wordt niet automatisch verwijderd.

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Als je als praktijkhouder een contract hebt getekend met Karify en je wilt jouw abonnement opzeggen, neem dan contact op met sales@karify.com

Je abonnement wordt niet automatisch stopgezet als je jouw account deactiveert.

Ik heb per ongeluk mijn account gedeactiveerd

Als je als zorgverlener jouw account hebt gedeactiveerd en je wilt deze weer activeren, neem dan contact op met jullie contactpersoon van Karify binnen jullie organisatie. Weet je niet wie dat is? Stuur ons dan een bericht via support@karify.com.

Hoe kan mijn cliënt het Karify account opzeggen?

Cliënten hebben de optie om hun lidmaatschap op te zeggen, hun account te deactiveren of te laten verwijderen. In dit artikel staat verder uitgelegd hoe zij dit kunnen doen.