Om zorg te kunnen verlenen binnen Karify heb je eerst een account nodig. Met dit account kun je lid worden van één of meerdere online behandelomgevingen (Healthspaces). Dit kunnen bijvoorbeeld verschillende afdelingen van een zorginstelling zijn. Zodra je een Karify account hebt en lid bent van de Healthspace, kun je inloggen op deze beveiligde online behandelomgeving. 

 

Een account als zorgprofessional binnen de Healthspace

Je kunt de (functioneel) beheerder van de Healthspace of iemand van het secretariaat/zorgadministratie vragen om jou uit te nodigen voor de Healthspace. Je ontvangt dan een mail met de uitnodiging om lid te worden van de Healthspace. Via de link in deze mail (Uitnodiging accepteren) kun je een nieuw account aanmaken (als je nog geen account hebt) of inloggen om toegang te krijgen tot de Healthspace (als je al wel een account hebt). 

 

Werkt jouw praktijk of instelling nog niet met Karify? Vraag dan een abonnement aan of neem contact op met ons via sales@karify.com


Je hebt een uitnodiging gekregen om toegang te krijgen tot de Healthspace. Wat nu?


1. Ik heb nog geen Karify account

Als je nog nooit eerder met Karify hebt gewerkt, dan heb je eerst een Karify account nodig:

  • Stap 1: Je ontvangt per e-mail een uitnodiging om lid te worden van de Healthspace. Klik op de link Uitnodiging accepteren

  • Stap 2: Vul je gegevens in, zoals je e-mailadres en geboortedatum. We beschouwen je mailbox als een veilige plek, waar je notificatiemails en mails om je wachtwoord te resetten op ontvangt.
    Het wachtwoord dat je aanmaakt moet tenminste acht karakters lang zijn, waarvan minstens één hoofdletter en één speciaal karakter.
    Zodra je alles hebt ingevuld, klik op Maak account aan



  • Stap 3: Accepteer de algemene voorwaarden door te klikken op Registreren.

  • Stap 4: Let op: Om je account definitief te bevestigen wordt er een e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven gestuurd. Klik in deze mail op de link Bevestig je e-mailadres

Je hebt nu een account voor Karify en bent lid van de Healthspace. Je kunt aan de slag!

2. Ik heb al wel een Karify account

Als je al een Karify account hebt, dan kun je hiermee gemakkelijk (opnieuw) lid worden van Healthspaces. Als je per e-mail bent uitgenodigd voor een Healthspace terwijl je al een Karify account hebt, dan accepteer je de uitnodiging als volgt:

  • Stap 1: Klik in de uitnodiging op de link Uitnodiging accepteren

  • Stap 2: Klik links op Inloggen onder de vraag Heb je al een Karify account?



  • Stap 3: Log in met je bestaande Karify inloggegevens. Lees hier meer over inloggen in Karify.

Je bent nu lid van de Healthspace en kunt aan de slag!


Ter extra ondersteuning kun je hier ook handige korte handleidingen downloaden.