In Karify kun je video's plaatsen. Cliënten kunnen deze video's inzien, bijvoorbeeld in de bibliotheek of in een opdracht.

Je kunt alleen mp4 video's plaatsen. Je herkent dit aan de bestandsnaam van de video die eindigt op .MP4 of .mp4. Oudere video's van andere bestandstypes die al in Karify staan kunnen wel gewoon worden afgespeeld.

Bibliotheek

Je kunt een video toevoegen door in de bibliotheek te klikken op Voeg item toe en te kiezen voor Video. Vervolgens kun je direct vanaf de computer een video uploaden.

Uiteraard kun je ook een YouTube video toevoegen. Kies dan voor Youtube en vul de link van de YouTube video in.

Een video kan maximaal 50 MB groot zijn.