Met behulp van een Single Sign On koppeling (SSO) kun je direct vanuit een extern systeem, zoals een elektronisch patiëntendossier, inloggen in Karify. Als een gebruiker in de geverifieerde omgeving is ingelogd, kan hij/zij direct naar Karify zonder opnieuw in te hoeven loggen.

Karify biedt de mogelijkheid om een Single Sign On te realiseren. Voor meer informatie, neem contact op via vragen@karify.com

Het lukt niet om in te loggen

Maakt jouw organisatie gebruik van een Single Sign On om direct in te loggen in Karify? Dan hoef je maar 1 keer in te loggen in het externe systeem om direct naar Karify te gaan. Wordt er alsnog gevraagd om je inloggegevens in Karify in te vullen? Ga dan na of het e-mailadres in beide systemen hetzelfde is. Als je jouw e-mailadres wijzigt in 1 systeem, maar niet in het andere, dan werkt het automatisch inloggen niet meer. Als je direct naar Karify gaat zonder gebruik te maken van de koppeling, dan dien je handmatig je inloggegevens in te vullen. Gebruik je in beide systemen hetzelfde e-mailadres en lukt het toch niet om automatisch in te loggen? Neem dan contact op met onze supportafdeling.