Op je eigen pagina binnen Karify: Mijn Karify, kun je je eigen instellingen bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld een profielfoto uploaden en je taalinstellingen bepalen.

In Karify heb je, naast een lidmaatschap in een online behandelomgeving (Healthspace), ook een persoonlijk Karify account.

Wanneer je op je profielfoto of naam rechtsboven klikt en je klikt op Mijn account, dan zie je dat het Karify logo linksboven verschijnt. In de adresbalk van je browser verschijnt nu het adres my.karify.com. Dit betekent dat je in je eigen Karify omgeving aan het werken bent, en niet in de omgeving van de Healthspace. Hier kun je je eigen instellingen beheren.

• Rechtsboven op het werkblad zie je de profielafbeelding. Klik hierop en kies voor Mijn account.
  • Kies voor Accountinstellingen.
  • Via de subtabs kun je diverse voorkeursinstellingen kiezen. Probeer er een aantal uit, zoals het uploaden van een profielafbeelding, het wijzigen van het wachtwoord en e-mailadres, en de instellingen van jouw voorkeurstaal.