In Karify kun je verschillende rollen hebben. Zo kun je een behandelaarsrol hebben, of een assistenten account. Bij de ene rol kun je andere dingen dan bij de andere rol. Hoe zit dit nou precies?

Eigenaar

De eigenaar kan de gegevens van de organisatie bepalen en de instellingen van de Healthspace beheren. Ook heeft de eigenaar rechten om de bibliotheek in te richten.

Assistent

Een assistent heeft beheer over de accounts binnen de Healthspace. Een assistent kan medewerkers en cliënten uitnodigen voor de space. Ook kan de assistent de rollen van de gebruikers beheren. Daarnaast krijgt de Assistent de e-consulten binnen.

Behandelaar

Een behandelaar kan het dossier inzien van de cliënten waarmee hij/zij een connectie heeft. De behandelaar kan via het dossier behandelingen inplannen voor de cliënt. De behandelaar kan niet zelf connecties aanmaken.

Behandelaar: mag eigen connecties beheren

De behandelaar kan zelf de connecties met de cliënt aanmaken. Een behandelaar kan het dossier inzien van de cliënten waarmee hij/zij een connectie heeft. De behandelaar kan via het dossier behandelingen inplannen voor de cliënt.

Beheerder

De beheerder kan de instellingen van de Healthspace beheren. Ook heeft de administrator rechten om de bibliotheek in te richten.

Bibliotheek Beheer

Gebruikers met Bibliotheek Beheer kunnen items uit de bibliotheek toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Hoe kun je de rollen van medewerkers aanpassen?

De beheerder of assistent van de Healthspace kan de rollen van de medewerkers aanpassen.

Dit kan door in de navigatiebalk te klikken op Beheer:

Vervolgens is onder het tabblad Medewerkers => Actieve leden een overzicht te vinden van alle medewerkers die toegang hebben tot de Healthspace.

Door op de naam van een actieve medewerker te klikken, wordt een venster geopend waarin de rollen van de medewerker te zien zijn:

https://lh6.googleusercontent.com/cRxQFaJF2iCGRnrNpXF75gC2ErscMLHdgPmGyB3plIEC5qxEBE6OIM7u8kJzsjp7BGWynqC4Ac4melSe6lwCTeJyYywCvVRF6BIzoWleJfYBTme3SUKW44zB-cTgkRvvyrhaKfQx

Hierin kan ook aangevinkt worden of de medewerker zichtbaar mag zijn voor cliënten.