Lukt het niet om in te loggen? Dit kan meerdere oorzaken hebben. Lees de stappen hieronder door.

Account

Om in te loggen bij Karify heb je een account nodig. Heb je nog geen Karify account? Lees dit artikel

Ongeldige inloggegevens

Deze melding verschijnt zodra de gebruikersnaam of het wachtwoord niet geldig is. Je gebruikersnaam is je e-mailadres, je wachtwoord heb je zelf gekozen.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik op Wachtwoord vergeten. Je kunt dan het e-mailadres invullen dat aan je Karify account gekoppeld is. Als dit e-mailadres klopt, wordt er een e-mail met een link gestuurd naar je e-mailadres. Met deze e-mail en link kun je je wachtwoord opnieuw instellen.
Ontvang je de e-mail niet in je inbox? Dit kan verscheidene redenen hebben. Lees hierover meer in het artikel Ik ontvang geen mail vanuit Karify

De inlogsessie is verlopen/ CSRF token ongeldig

Probeer nogmaals in te loggen. Meestal lukt het dan wel.

Inloggen met authenticatie in twee stappen
Heb je authenticatie in twee stappen ingesteld voor jouw Karify account en lukt het niet om met de verificatiecode in te loggen? Klik dan
hier om te lezen wat je kunt doen.

Lukt het nu nog niet om in te loggen? Stuur dan een bericht naar de Karify helpdesk vanuit dit portaal (Stel een vraag) of vanuit Karify zelf (vraagteken).