Alleen met een account kan je zorg verlenen binnen Karify. Wanneer je een account hebt kun je inloggen op de beveiligde omgeving van Karify.

Een account als zorgverlener binnen de Healthspace

Je kunt de eigenaar/beheerder van de Healthspace of iemand van het secretariaat, vragen om je uit te nodigen voor de Healthspace. Wanneer je uitgenodigd bent ontvang je een e-mail met daarin de uitnodiging om een account aan te maken. Via deze e-mail kun je je Karify account activeren.

Werkt jouw praktijk of instelling nog niet met Karify? Neem een gratis proefaccount of neem contact op met ons via sales@karify.com.

Je hebt een uitnodiging gekregen als zorgverlener binnen de Healthspace

Stap 1: Je hebt een uitnodiging gekregen per mail van jouw organisatie/praktijk om lid te worden. In deze mail staat de link Word lid. Klik hierop.

Stap 2: Er worden een aantal gegevens van je gevraagd, waaronder je e-mailadres. We beschouwen je mailbox als een veilige plek, waar je je wachtwoord ontvangt als je die bent vergeten. Ook kun je hier notificaties ontvangen over de activiteiten die plaatsvinden in Karify.

Het wachtwoord dat je moet aanmaken moet tenminste:

• Acht karakters lang zijn
  • Minimaal één hoofdletter;
  • En minimaal één speciaal karakter bevatten.

Stap 3: Accepteer de algemene voorwaarden door te klikken op Registeren.

Stap 4: Let op: Om je account definitief te bevestigen wordt er een e-mail naar je persoonlijke e-mailadres gestuurd. In deze mail staat een link Bevestig je e-mailadres. Klik op deze link.

Je hebt nu een account voor Karify en kunt aan de slag!