Hoe log je in op Karify?

In dit artikel wordt beschreven hoe je je in de webtoepassing kunt inloggen. Klik hier voor meer informatie over het inloggen in Karify app.

Account

Om in te loggen op Karify heb je een account nodig. Lees hier meer over in het artikel Een account voor Karify aanmaken.

Inloggen

Wanneer je een account hebt, heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord maak je zelf aan.

Je logt in door naar de webpagina van de Healthspace te gaan. Weet je niet meer wat de webpagina van de Healthspace is?

Ga dan naar my.karify.com en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik vervolgens op Healthspaces om naar de behandelomgeving te gaan.

Inloggen lukt niet

Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn dat het inloggen niet lukt. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende.

Ongeldige inloggegevens

Deze melding verschijnt zodra de gebruikersnaam of het wachtwoord niet geldig is.

De gebruikersnaam is je e-mailadres.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik op Wachtwoord vergeten

Vul dan het e-mailadres in dat aan je Karify account verbonden is. Als dit e-mailadres klopt, wordt er een e-mail met een link gestuurd naar je e-mailadres. Met deze e-mail kun je je wachtwoord opnieuw instellen.
Het wachtwoord dient uit minimaal 8 tekens te bestaan, waarvan minimaal 1 speciaal teken en 1 hoofdletter.

De inlogsessie is verlopen

Probeer nogmaals in te loggen. Meestal lukt het dan wel.

Overige inlogproblemen? Stuur een bericht naar de Karify helpdesk.