Hoe log je in op Karify?

In dit artikel wordt beschreven hoe je je in de webtoepassing kunt inloggen. Klik hier voor meer informatie over het inloggen in de Karify app.

Account

Om in te loggen op Karify heb je eerst een account nodig. Nog geen Karify account? Lees dit artikel

Inloggen via de internetbrowser

• Stap 1: Ga naar de inlogpagina van de Healthspace. Weet je niet meer wat de webpagina van de Healthspace is? Ga dan naar my.karify.com

• Stap 2: Log in met je gebruikersgegevens. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord heb je zelf gekozen.

Authenticatie in twee stappen

Heb je authenticatie in twee stappen ingesteld voor jouw Karify account? Lees dan meer over inloggen in dit artikel.

Heb je authenticatie in twee stappen nog niet ingesteld voor jouw Karify account, maar wil je dit wel graag? Klik dan hier

Single Sign On koppeling (SSO)

Met behulp van een Single Sign On koppeling (SSO) kun je direct vanuit een ander beveiligd systeem inloggen in Karify. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit een elektronisch patiëntendossier of  je bureaublad inloggen in Karify zonder je inloggegevens (opnieuw) te hoeven invullen. Meer weten? Klik hier

Inloggen lukt niet

Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn dat het inloggen niet lukt. Lees het artikel Ik kan niet inloggen

Maakt jouw organisatie gebruik van een SSO-koppeling en lukt het niet om in te loggen? Klik hier

Mocht het hierna nog steeds niet lukken om in te loggen, stuur dan een bericht naar onze helpdesk via dit portaal en beschrijf waar je precies tegenaan loopt.