Hoe log je in op Karify?

In dit artikel wordt beschreven hoe je je in de webtoepassing kunt inloggen. Klik hier voor meer informatie over het inloggen in de Karify app.

Account

Om in te loggen op Karify heb je eerst een account nodig. Nog geen Karify account? Lees dit artikel

Inloggen via de internetbrowser

• Stap 1: Ga naar de inlogpagina van de Healthspace. Weet je niet meer wat de webpagina van de Healthspace is? Ga dan naar my.karify.com

• Stap 2: Log in met je gebruikersgegevens. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord heb je zelf gekozen.

Authenticatie in twee stappen

In Karify kun je er zelf voor kiezen om authenticatie in twee stappen (ook bekend als twee-factor-authenticatie) in te schakelen voor jouw account. Hiermee voeg je een extra beveiligingslaag toe bij het inloggen. Weten hoe je dit inschakelt voor jouw account? Klik hier.

Als de tweestapsverificatie is ingeschakeld voor jullie Healthspaces, dan wordt er een sms naar jouw telefoon gestuurd. Vul deze code in om in te loggen.

Krijg je de code niet binnen? Controleer dan je email of verstuur de code nog een keer. Lees dit artikel voor meer informatie.

Single Sign On koppeling (SSO)

Met behulp van een Single Sign On koppeling (SSO) kun je direct vanuit een ander beveiligd systeem inloggen in Karify. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit een elektronisch patiëntendossier of  je bureaublad inloggen in Karify zonder je inloggegevens (opnieuw) te hoeven invullen. Meer weten? Klik hier

Inloggen lukt niet

Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn dat het inloggen niet lukt. Lees het artikel Ik kan niet inloggen

Maakt jouw organisatie gebruik van een SSO-koppeling en lukt het niet om in te loggen? Klik hier

Mocht het hierna nog steeds niet lukken om in te loggen, stuur dan een bericht naar onze helpdesk via dit portaal en beschrijf waar je precies tegenaan loopt.