In dit artikel wordt beschreven hoe je je in de webtoepassing kunt inloggen. Klik hier voor meer informatie over het inloggen in de Karify app.

Wil je een smartcard (korte instructie) van deze pagina? Navigeer naar deze supportpagina om het te downloaden.

Account

Om in te loggen op Karify heb je eerst een account nodig. Nog geen Karify account? Lees dit artikel

Inloggen via de internetbrowser

• Stap 1: Ga naar de inlogpagina van de Healthspace. Weet je niet meer wat de webpagina van de Healthspace is? Ga dan naar my.karify.com

• Stap 2: Log in met je gebruikersgegevens. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord heb je zelf gekozen.

Authenticatie in twee stappen

Met authenticatie in twee stappen (ook bekend als 2FA - twee-factor-authenticatie) is je account extra beveiligd. Voordat je met 2FA kunt inloggen, dien je het eerst in te schakelen. Navigeer hiervoor naar de supportpagina: Authenticatie in twee stappen inschakelen.

Heb je reeds de authenticatie in twee stappen ingeschakeld, en wil je dit wijzigen? Raadpleeg deze supportpagina om de Authenticatie in twee stappen te wijzigen.

Single Sign On koppeling (SSO)

Met behulp van een Single Sign On koppeling (SSO) kun je direct vanuit een ander beveiligd systeem inloggen in Karify. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit een elektronisch patiëntendossier of  je bureaublad inloggen in Karify zonder je inloggegevens (opnieuw) te hoeven invullen. Meer weten? Klik hier

Inloggen lukt niet

Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn dat het inloggen niet lukt. Lees het artikel Ik kan niet inloggen

Maakt jouw organisatie gebruik van een SSO-koppeling en lukt het niet om in te loggen? Klik hier

Mocht het hierna nog steeds niet lukken om in te loggen, stuur dan een bericht naar onze helpdesk via dit portaal en beschrijf waar je precies tegenaan loopt.