Hoe log ik in op Karify?

Account

Om in te loggen op Karify heb je een account nodig. Lees hier meer over in het artikel Een account voor Karify aanmaken.

Inloggen

Wanneer je een account hebt heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord maak je zelf aan.

Je logt in door naar de URL van de Healthspace te gaan. Weet je niet meer wat de URL is? Stuur dan een bericht naar de Karify helpdesk.

Inloggen lukt niet

Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn dat het inloggen niet lukt. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende.

Ongeldige inlogggevens

Deze melding verschijnt zodra de gebruikersnaam of het wachtwoord niet geldig is.

Je gebruikersnaam is je e-mailadres.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik op Wachtwoord vergeten. Je kunt dan het e-mailadres invullen dat aan je Karify account gekoppeld is. Als dit e-mailadres klopt, wordt er een e-mail met een link gestuurd naar je e-mailadres. Met deze e-mail en link kun je je wachtwoord opnieuw instellen.

De inlogsessie is verlopen

Probeer nogmaals in te loggen. Meestal lukt het dan wel.

Overige inlogproblemen? Stuur een bericht naar de Karify helpdesk.