In de Karify app kun je een aantal accountinstellingen beheren. Als je iets wijzigt in de app, worden deze instellingen ook voor je account in de webapplicatie gewijzigd. Zo hoef je de instellingen maar één keer aan te passen.

Wijzig je instellingen

• Klik rechtsboven in het menu op het instellingen-icoon om je instellingen te wijzigen

Wijzig account

Je kunt in de app je profielfoto, naam en geboortedatum wijzigen.

Notificaties

Je kunt zelf instellen of je gebruik wilt maken van push-notificaties op je telefoon bij nieuwe berichten. Er verschijnt dan een melding op je telefoon, die aangeeft dat er een nieuw bericht is en wie de afzender is. Er wordt geen inhoudelijke informatie uit het bericht getoond in de meldingen.

In Android kun je direct vanuit de Karify app de push notificaties voor je telefoon in- en uitschakelen. Verschuif de slider om je notificaties aan of uit te zetten.

In iOs kun je de push notificaties op je telefoon instellen via de algemene instellingen voor berichtgeving. Voor meer informatie, bekijk het supportartikel van Apple.

Instellingen voor e-mailnotificaties kun je niet in de app wijzigen, dit kun je wijzigen via de webpagina van My Karify

Pincode wijzigen

Je kunt de pincode waarmee je inlogt wijzigen.

Voor Android: Vul hiervoor eerst je oude pincode in, en daarna 2 keer de nieuwe gewenste code.

Voor iOS: Om een nieuwe pincode in te stellen, kun je klikken op Uitloggen en Karify app data verwijderen.

Let op: de pincode voor de Karify app staat los van je eventuele pincode voor het ontgrendelen van je telefoon. In je telefooninstellingen kun je de pincode van je telefoon wijzigen.

Gebruik van vingerafdruk

Op sommige telefoons kun je je vingerafdruk gebruiken om de Karify app te ontgrendelen.

Als je dit inschakelt in de instellingen van jouw Karify app, dan kun je voortaan met je vingerafdruk inloggen en de app ontgrendelen (in plaats van met een pincode).

De vingerafdruk voor de Karify app staat los van de algemene instellingen voor het ontgrendelen van je telefoon. In je telefooninstellingen kun je het ontgrendelen van je telefoon beheren.

Let op: als andere gebruikers hun vingerafdruk hebben ingesteld op jouw telefoon, dan hebben zij ook toegang tot jouw Karify app met vingerafdruk-ontgrendeling.

Stel een vraag

Stel direct een vraag aan ons support team

Er wordt een e-mail gestuurd met jouw vraag naar support@karify.com. Een reactie hierop ontvang je in jouw mailbox (niet in jouw Karify app).

Hulp

Vind het antwoord op je vraag in de verschillende hulppagina’s.

Privacy en algemene voorwaarden

Via deze knop vind je informatie over privacy en algemene voorwaarden van Karify

Uitloggen en Karify app data verwijderen

Met deze knop worden je Karify app inloggegevens en alle lokaal opgeslagen app-gegevens verwijderd. Je verzonden en opgeslagen berichten kun je nog wel terugvinden in jouw dossier in de web-app van Karify.