Met de Karify app kun je vanaf je mobiele telefoon een bericht versturen naar je cliënten en collega’s in Karify. Hieronder vind je meer informatie over hoe dit werkt.

Log in met je inlogcode of vingerafdruk.

Stap 1
Klik na het inloggen onderin het scherm op het potlood-icoon.

Stap 2
Selecteer een naam uit de contactenlijst of zoek deze op via de zoekbalk.
Als je het bericht naar meerdere contacten wilt versturen, dan kun je meerdere namen selecteren. De namen zijn voor alle geadresseerden zichtbaar.

Ga naar de volgende stap.

Stap 3
Vul een onderwerp in en bevestig deze via het vinkje (Android) of de knop Maak aan (iOS).

Stap 4
Je kunt nu een bericht typen en het bericht verzenden.

Klik op het verzend-icoon (Android) of de knop Stuur (iOS) om het bericht te verzenden.

Een Healthspace selecteren
Als je toegang hebt tot meerdere online behandelomgevingen (Healthspaces) en je hebt hier met dezelfde cliënt een connectie, dan dien je aan te geven vanuit welke omgeving je het bericht wilt sturen.
Als je slechts lid bent van 1 Healthspace, dan hoef je geen selectie te maken, dan wordt automatisch de relevante omgeving geselecteerd.