Je kunt een ster toevoegen aan een bericht, bijvoorbeeld als je dit bericht wilt aanmerken als belangrijk, of als je jezelf wilt herinneren om deze later nog eens te bekijken.

Je voegt een ster toe aan een bericht door het bericht naar links (Android) of rechts (iOS) te swipen.

Je vindt een overzicht van alle berichten met een ster door te klikken op Alle berichten. Er verschijnt dan een uitklapmenu waar je kunt klikken op de berichten met ster.

De ster kun je weer weghalen door het bericht nogmaals naar links (Android) of rechts (iOS) te swipen.