Op je mobiele telefoon kan een notificatie worden getoond als je een nieuw bericht ontvangt in de Karify app. Je kunt zelf instellen of je een notificatie hiervan ontvangt en hoe deze getoond wordt.

Je kunt ervoor kiezen om wel een notificatie te ontvangen, maar dat de inhoud hiervan niet op het startscherm getoond wordt. Hoe de notificaties worden weergegeven is afhankelijk van de instellingen van jouw telefoon of tablet.

Android

Op deze helppagina kun je de informatie vinden over het instellen van notificaties op apparaten met Android.

iOS

Op deze helppagina kun je de informatie vinden over het instellen van notificaties op apparaten met iOS.

E-mailnotificaties

De instellingen van je e-mailnotificaties vanuit Karify kun je niet vanuit de app of je telefoon wijzigen. Dit kun je doen via de webtoepassing op je computer, eventueel met behulp van het artikel E-mailnotificaties.

De instellingen voor je e-mailnotificaties in Karify kun je niet vanuit je telefoon wijzigen. De instellingen van je e-mailnotificaties kun je wijzigen met behulp van dit artikel.