Via 'Berichten' in Karify kun je in een veilige omgeving berichten versturen en ontvangen. Ook kun je bestanden meesturen. Maar naar wie kan ik via Karify een bericht versturen?

Naar wie kan je berichten versturen?
Je contactenlijst wordt opgebouwd uit:
  • Cliënten met een connectie binnen de Healthspace;
  • Behandelaars binnen de Healthspace waar je lid van bent.
  • Healthstream-connecties. In de Healthstream kan je andere Karify-gebruikers volgen. Zij kunnen jou ook volgen, na jouw toestemming. Healthstream connecties worden als contactpersonen toegevoegd aan je contactenlijst.

Wie kan mijn berichten zien?

Boven elk bericht dat je stuurt staat een overzicht van de ontvangers van jouw bericht. Zo weet je precies naar wie je wat verstuurt.