Als je tijdelijk niet kunt reageren op berichten, bijvoorbeeld als je met vakantie of verlof bent, dan kun je een afwezigheidsmelding instellen. Zo breng je jouw contacten ervan op de hoogte dat je (tijdelijk) niet zult reageren, nog voordat zij het bericht versturen.

Afwezigheidsmelding instellen

• Klik op je profielfoto/naam
  • Ga naar Mijn account
  • Ga naar Afwezigheidsmeldingen

Je kunt per Healthspace een afwezigheidsmelding instellen.

Zolang de afwezigheidsmelding is ingeschakeld, dan zien jouw contacten dit zodra zij een bericht naar jou opstellen.

De afwezigheidsmeldingen kunnen niet in- en uitgeschakeld worden op basis van datum. Wel word je - zodra je weer inlogt - eraan herinnerd dat je een afwezigheidsmelding actief hebt voor deze omgeving.

Via de link in de melding of via Mijn account kun je de afwezigheidsmelding ook weer uitschakelen.