In dit artikel wordt beschreven hoe berichten vanuit de webapplicatie kunnen worden verstuurd. Klik hier om meer te lezen over het versturen van een bericht met de Karify app.

Berichten versturen

Je kunt op twee manieren een bericht versturen naar jouw contactpersonen in Karify. Via Berichten verstuur je berichten naar cliënten en collega’s binnen de Healthspace. Daarnaast kun je cliënten ook een bericht versturen direct vanuit hun cliëntendossier

1. Via Berichten

• Ga naar Berichten:

• Klik op Nieuw bericht rechtsboven in beeld:

• Kies uit je contactenlijst één of meerdere ontvangers. Alle ontvangers van het bericht zien altijd naar wie het bericht nog meer is gestuurd.

• Kies een kort en bondig onderwerp zodat de ontvanger direct weet waar het over gaat.

• In het tekstveld typ je het bericht.

• Voeg desgewenst een bijlage toe aan je bericht.

2. Vanuit het cliëntdossier

• Ga naar Cliënten:

• Klik op de naam van de cliënt waar je een bericht naartoe wilt sturen.

• Klik op Nieuw bericht rechtsboven:

Bijlagen

Je kunt een bijlage tot 250Mb toevoegen aan je bericht. Onder het tekstveld zie je de knoppen:

• Kies het type bestand dat je wilt toevoegen (document, afbeelding, audio, video, link naar een website of item uit de bibliotheek). Meer over het versturen van een item uit de bibliotheek lees je hier

• Geef de naam en een omschrijving van het bestand.

• Klik op Kies een bestand. Je kunt nu een bestand uploaden vanaf je computer.

• Klik op Opslaan en op Verstuur. Je bericht wordt nu met bijlage verstuurd.

Let op

Je kunt de volgende bestandstypen versturen: .pdf, .rtf, .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .pps, .ppsx, .ppt, .pptx, .odt, .ods, .odp, .zip, .mp3, .mp4, .gif, .jpeg, .jpg, .png.

Wie kan mijn berichten zien?

Boven elk bericht dat je stuurt staat een overzicht van de ontvangers van jouw bericht. Zo weet je precies naar wie je wat verstuurt.

Karify webapplicatie en app
Berichten uit de webapplicatie worden automatisch gesynchroniseerd met de berichten in de mobiele app. Zo kun je alle berichten lezen op je telefoon en in je internetbrowser.

Voor meer informatie over de mobiele app, bekijk deze artikelen.