In dit artikel wordt beschreven hoe berichten vanuit de webtoepassing kunnen worden verstuurd. Klik hier om meer te lezen over het versturen van een bericht met de Karify app.

Ga via de navigatiebalk naar de knop Berichten:

Klik op de knop Nieuw bericht rechtsboven in beeld:

Nu kun je een nieuw bericht typen. Kies uit je contactlijst één of meerdere ontvangers. Ontvangers van het bericht zien altijd naar wie het bericht nog meer is gestuurd. Zo weet je altijd wie alle ontvangers zijn als je antwoordt op een bericht.

Kies een kort en bondig onderwerp zodat de ontvanger direct weet waar het over gaat.

In het tekstveld typ je het bericht.

Je hebt eventueel de mogelijkheid een bijlage aan je bericht toe te voegen. Dit kan onderaan bij Bijlage - Voeg toe. Zorg ervoor dat je in de begeleidende tekst duidelijk maakt wat je als bijlage meestuurt.

Berichten uit de webtoepassing worden automatisch gesynchroniseerd met de berichten in de mobiele app. Zo kun je op zowel je mobiele app als op je computer dezelfde berichten lezen.

Voor meer informatie over de mobiele app, bekijk deze artikelen.