In dit artikel wordt beschreven hoe berichten vanuit de webtoepassing kunnen worden verstuurd. Klik hier om meer te lezen over het versturen van een bericht met de Karify app.

1. Ga via de navigatiebalk naar Berichten:

2. Klik op Nieuw bericht rechtsboven in beeld:

3. Kies uit je contactenlijst één of meerdere ontvangers. Alle ontvangers van het bericht zien altijd naar wie het bericht nog meer is gestuurd.
  4. Kies een kort en bondig onderwerp zodat de ontvanger direct weet waar het over gaat.
  5. In het tekstveld typ je het bericht.
  6. Voeg desgewenst een bijlage toe aan je bericht. Klik op het icoon van het type bijlage dat je wilt toevoegen.

Berichten uit de webtoepassing worden automatisch gesynchroniseerd met de berichten in de mobiele app. Zo kun je alle berichten lezen op je telefoon en in je internetbrowser.

Voor meer informatie over de mobiele app, bekijk deze artikelen.

Naar wie kun je berichten versturen?

Je contactenlijst wordt opgebouwd uit:

• cliënten met een connectie binnen de Healthspace
  • behandelaars binnen de Healthspace waar je lid van bent

Wie kan mijn berichten zien?

Boven elk bericht dat je stuurt staat een overzicht van de ontvangers van jouw bericht. Zo weet je precies naar wie je wat verstuurt.