Wat is een e-consult en waar kan ik deze voor inzetten?

Een e-consult is een online vraag van een cliënt aan een zorgverlener. Je kunt zelf bepalen of je hier van gebruik wilt maken en met welk doel. Huisartsen gebruiken het bijvoorbeeld als e-consult, sommige gezondheidscentra gebruiken het om herhaalrecepten mee aan te vragen.

Instellen van e-consult
Ga naar de navigatiebalk en klik op Beheer. Ga naar Instellingen en Functionaliteiten. Hier kun je het e-consult instellen als standaard app. Cliënten zien dan de knop van het e-consult op hun werkblad.

Aanpassen naam en tekst e-consult
Ga naar de navigatiebalk en klik op Beheer. Ga naar Instellingen en Functionaliteiten. Hier kun je het e-consult instellen als standaard app en de naam aanpassen. Ook kun je hier de waarschuwingstekst aanpassen.