In Karify kun je verschillende rollen hebben. Zo kun je een behandelaarsrol hebben, of de rol van assistent. Per rol heb je verschillende functionaliteiten en mogelijkheden in Karify.

Eigenaar

De eigenaar kan de gegevens van de organisatie bepalen en de instellingen van de Healthspace beheren. Ook heeft de eigenaar rechten om de bibliotheek in te richten.

Assistent

Een assistent heeft beheer over de accounts binnen de Healthspace. Een assistent kan medewerkers en cliënten uitnodigen voor de space. Ook kan de assistent de rollen van de gebruikers beheren. Daarnaast krijgt de Assistent de e-consulten binnen.

Behandelaar

Een behandelaar kan het dossier inzien van de cliënten waarmee hij/zij een connectie heeft. De behandelaar kan via het dossier behandelingen inplannen voor de cliënt. De behandelaar kan niet zelf connecties aanmaken.

Behandelaar die eigen connecties kan beheren

De behandelaar kan zelf de connecties met de cliënt aanmaken. Een behandelaar kan het dossier inzien van de cliënten waarmee hij/zij een connectie heeft. De behandelaar kan via het dossier behandelingen inplannen voor de cliënt.

Behandelaar die eigen connecties en uitnodigingen kan beheren

De behandelaar kan zelf via zijn eigen cliëntenbeheer nieuwe cliënten uitnodigen. Er kan bij de uitnodiging ook direct een connectie met zichzelf gemaakt worden. Het is met deze rol niet mogelijk om bij uitnodiging een connectie met andere zorgverleners te maken, dit kan alleen met de rol "Assistent".

Beheerder

De beheerder kan de instellingen van de Healthspace beheren. Ook heeft de administrator rechten om de bibliotheek in te richten.

Bibliotheek Beheer

Gebruikers met Bibliotheek Beheer kunnen items uit de bibliotheek toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Hoe kun je de rollen van medewerkers aanpassen?

De Assistent van de Healthspace kan de rollen van de medewerkers aanpassen.

Dit kan door in de navigatiebalk te klikken op Beheer

Bij het tabblad Medewerkers -> Actieve leden een overzicht te vinden van alle medewerkers die toegang hebben tot de Healthspace.

Door op de naam van een actieve medewerker te klikken, wordt een venster geopend waarin de rollen van de medewerker te zien zijn:

Hierin kan ook aangevinkt worden of de medewerker zichtbaar mag zijn voor cliënten. Bekijk het artikel Zichtbaarheid medewerkers voor meer informatie.