In Karify kun je online behandelen. Je kunt losse opdrachten en/of pakketten met opdrachten online klaarzetten voor je cliënt. Deze pakketten kunnen complete behandelingen met een specifieke volgorde zijn, of onderdelen van een behandeling die je los kunt aanbieden in combinatie met andere opdrachten. Je cliënt ziet de opdrachten op zijn/haar werkblad in Karify en kan deze daar lezen en maken.

Een opdracht of behandelmodule inplannen voor een cliënt

1. Klik in het linkermenu op Cliënten

2. Kies de cliënt voor wie je een behandeling wilt inplannen en klik op zijn/haar naam. Je bent nu in het dossier van de cliënt.
    Je kunt ook de zoekbalk in de navigatiebalk gebruiken om naar het dossier van een cliënt te navigeren.

3. Klik op het plus-teken om de planner te openen:
    Supportpagina-behandelen-illustraties-2

4. Als je op de titel van een pakket of opdracht klikt, kun je de inhoud bekijken zoals de cliënt deze ook te zien krijgt.

5. Om een pakket of opdracht klaar te zetten voor je cliënt klik je achter de titel op het plus-teken: illustratie klaarzetten opdracht planner

6. Het item verschijnt nu onderaan de planner bij Klaar om in te plannen. Je hebt het item nu nog niet ingepland. Om dit item in te plannen klik je op de neerwaartse pijl.
    Het item toch niet inplannen? Klik op het icoon van de prullenbak.

Supportpagina-behandelen-illustraties-4

Het onderdeel wordt nu ingepland. Je cliënt ziet de door jou ingeplande items op zijn/haar werkblad verschijnen en kan ermee aan de slag.

Controleren opdracht status

Je kunt controleren of de opdracht ingepland staat door naar Cliënten te gaan en de betreffende cliënt aan te klikken. Je ziet dan direct de opdrachten van een behandeling die ingepland zijn voor deze cliënt. Een opdracht kan verschillende statussen hebben:

Schermafbeelding-2016-04-14-om-11.38.10

Feedback geven

Als behandelaar kun je feedback geven op opdrachten. Dit kan al voordat de cliënt de opdracht heeft ingeleverd. Klik in het cliëntendossier onder Opdrachten op de betreffende opdracht en typ rechts je feedback. Zodra een cliënt een opdracht inlevert, vind je deze terug onder Afgeronde opdrachten en kun je deze ook voorzien van feedback.
Meer weten over feedback geven? Klik hier

FAQ

Waarom kan ik geen opdrachten klaarzetten?

Lukt het niet om opdrachten klaar te zetten of zie je de planner niet? Neem contact op met de beheerder van de Healthspace of stuur een bericht aan onze Helpdesk via dit portaal (Stel een vraag).