Om zorg te kunnen verlenen binnen Karify heb je eerst een account nodig. Zodra je een Karify account hebt, kun je inloggen op de beveiligde omgeving van Karify.

Een account als zorgverlener binnen de Healthspace

Je kunt de (functioneel) beheerder van de Healthspace of iemand van het secretariaat/zorgadministratie vragen om jou uit te nodigen voor de Healthspace. Je ontvangt dan een mail met de uitnodiging om lid te worden van de Healthspace. Via de link in deze mail kun je een nieuw account aanmaken (als je nog geen account hebt) of inloggen om toegang te krijgen tot de Healthspace (als je al eerder een account hebt aangemaakt.

Werkt jouw praktijk of instelling nog niet met Karify? Vraag dan een gratis proefaccount aan of neem contact op met ons via sales@karify.com

Je hebt een uitnodiging gekregen om toegang te krijgen tot de Healthspace. Wat nu?

Ik heb nog geen Karify account

Als je nog nooit eerder met Karify hebt gewerkt, dan heb je eerst een Karify account nodig:

• Stap 1: Je ontvangt per e-mail een uitnodiging om lid te worden van de Healthspace. Klik op de link Word lid

• Stap 2: Vul je gegevens in, zoals je e-mailadres en geboortedatum. We beschouwen je mailbox als een veilige plek, waar je notificatiemails en mails om je wachtwoord te resetten op ontvangt.
    Het wachtwoord dat je aanmaakt moet tenminste acht karakters lang zijn, waarvan minstens één hoofdletter en één speciaal karakter.
    Zodra je alles hebt ingevuld, klik op Maak account aan

• Stap 3: Accepteer de algemene voorwaarden door te klikken op Registreren.

• Stap 4: Let op: Om je account definitief te bevestigen wordt er een e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven gestuurd. Klik in deze mail op de link Bevestig je e-mailadres

Je hebt nu een account voor Karify en bent lid van de Healthspace. Je kunt aan de slag!

Ik heb al wel een Karify account

Als je al een Karify account hebt, dan kun je hiermee gemakkelijk (opnieuw) lid worden van Healthspaces. Als je per e-mail bent uitgenodigd voor een Healthspace terwijl je al een Karify account hebt, dan accepteer je de uitnodiging als volgt:

• Stap 1: Klik in de uitnodiging op de link Word lid

• Stap 2: Klik links op Inloggen onder de vraag Heb je al een Karify account?

• Stap 3: Log in met je bestaande Karify inloggegevens. Lees hier meer over inloggen in Karify.

Je bent nu lid van de Healthspace en kunt aan de slag!