In dit artikel wordt beschreven hoe je je in de webtoepassing en in de Karify app kunt inloggen.

Wil je een smartcard (korte instructie) van deze pagina? Navigeer naar deze supportpagina om het te downloaden.

Account

Om in te loggen in Karify heb je eerst een account nodig. Nog geen Karify account? Lees dit artikel

Inloggen via de internetbrowser

• Stap 1: Ga naar de inlogpagina van de Healthspace. Weet je niet meer wat de webpagina van de Healthspace is? Ga dan naar My Karify

• Stap 2: Log in met je gebruikersgegevens. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Het wachtwoord heb je zelf gekozen.

Inloggen in de Karify app

Als je de Karify app voor het eerst gebruikt, dan wordt er gevraagd om een inlogcode in te stellen. Als je deze code instelt, hoef je bij de volgende keer inloggen niet meer je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om de Karify app te ontgrendelen met je vingerafdruk/gezichtsherkenning mits dit ondersteund wordt door jouw telefoon. Lees hier meer over het inloggen in de Karify app.

Authenticatie in twee stappen

Met authenticatie in twee stappen (ook bekend als 2FA - twee-factor-authenticatie) is je account extra beveiligd. Voordat je met 2FA kunt inloggen, dien je het eerst in te schakelen. Navigeer hiervoor naar de supportpagina: Authenticatie in twee stappen inschakelen.

Heb je reeds de authenticatie in twee stappen ingeschakeld, en wil je dit wijzigen? Raadpleeg deze supportpagina om de Authenticatie in twee stappen te wijzigen.

Single Sign On koppeling (SSO)

Met behulp van een Single Sign On koppeling (SSO) kun je direct vanuit een ander beveiligd systeem inloggen in Karify. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit een elektronisch patiëntendossier of je bureaublad inloggen in Karify zonder je inloggegevens (opnieuw) te hoeven invullen. Meer weten? Klik hier

FAQ

Het lukt niet om in te loggen.
Inlogproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Lees allereerst het artikel Ik kan niet inloggen.
Maakt jouw organisatie gebruik van een SSO-koppeling en lukt het niet om in te loggen? Klik hier

Mocht het hierna nog steeds niet lukken om in te loggen, stuur dan een bericht naar onze helpdesk via dit portaal en beschrijf waar je precies tegenaan loopt.