Binnen Karify beschik je over meerdere omgevingen. Enerzijds heb je je eigen omgeving: Mijn Karify. Anderzijds heb je de omgeving van 1 of meerdere Healthspaces. Wat is het verschil tussen deze omgevingen?

1. De eigen pagina: Mijn Karify

Allereerst heb je je eigen pagina met internetadres my.karify.com: Mijn Karify.

Deze omgeving herken je aan het internetadres en aan het logo van Karify linksboven. Deze omgeving staat los van de Healthspace. In Mijn Karify kun je je eigen instellingen bepalen, bijvoorbeeld van je profiel (klik op foto + naam rechtsboven en vervolgens op 'Mijn account'). Upload je profielfoto, stel een taal in en bepaal je eigen accountgegevens. Daarnaast kun je vanuit Mijn Karify je Healthspaces beheren en bijvoorbeeld een nieuwe Healthspace starten.

2. De Healthspace

Naast toegang tot Mijn Karify heb je ook toegang tot een of meerdere Healthspace(s). Je kunt dus zorgverlener zijn binnen meerdere Healthspaces.

Ga naar je Healthspace door te klikken op Healthspaces.

In je Healthspace bevind je je in een andere 'omgeving' dan je persoonlijke Karify pagina. De Healthspace is de 'behandelomgeving' van uw praktijk of instelling. In de Healthspace kun je bijvoorbeeld berichten sturen en e-consulten geven.