Met jouw Karify account kun je lid worden van één of meerdere Healthspaces (online behandelomgevingen). Dit kunnen bijvoorbeeld verschillende afdelingen van een zorginstelling zijn. Je kunt dus zorgprofessional zijn binnen meerdere Healthspaces.

Wat kan ik in een Healthspace?

De Healthspace is de online 'behandelomgeving' van je praktijk of instelling. Je kunt hier op een beveiligde manier communiceren met je collega’s en cliënten. Ook kun je bijvoorbeeld het dossier inzien van jouw cliënten en hen begeleiden in hun online behandeling.

Hoe weet ik in welke Healthspace ik ben?

Healthspaces verschillen in uiterlijk en inhoud. De Healthspace van jouw instelling/organisatie herken je aan het logo en de naam van de omgeving. Daarnaast is het webadres (URL) van de Healthspace ook een goede indicatie, bijvoorbeeld: https://praktijkbloemers.karify.com.

Hoe ga ik naar mijn Healthspace?

Je navigeert naar de juiste Healthspace via de neerwaartse pijl bovenaan het linkermenu of via Mijn Healthspaces. Hier vind je een overzicht van al jouw Healthspace lidmaatschappen.