Binnen Karify beschik je over meerdere omgevingen. Enerzijds heb je je eigen omgeving: Mijn Karify. Anderzijds heb je de omgeving van een of meerdere Healthspaces. Wat is het verschil tussen deze omgevingen?

1. De eigen omgeving: Mijn Karify

Allereerst heb je je eigen omgeving: Mijn Karify. Deze omgeving herken je aan het Karify logo linksboven en het URL (internetadres): my.karify.com. Deze omgeving staat los van de Healthspace.

In Mijn Karify kun je je eigen instellingen bepalen. Om hier te komen klik je op je profielfoto/naam rechtsboven ->  Mijn account. Upload je profielfoto, stel een taal in en bepaal je eigen accountgegevens. Daarnaast kun je vanuit Mijn Karify je Healthspaces beheren en bijvoorbeeld een nieuwe Healthspace starten.

2. De Healthspace

Naast toegang tot Mijn Karify heb je ook toegang tot een of meerdere Healthspace(s). Dit kunnen bijvoorbeeld verschillende afdelingen van een zorginstelling zijn. Je kunt dus zorgverlener zijn binnen meerdere Healthspaces. Je kunt naar je Healthspace(s) navigeren door te klikken op Healthspaces.

In je Healthspace bevind je je in een andere 'omgeving' dan je persoonlijke Karify pagina. De Healthspace is de 'behandelomgeving' van uw praktijk of instelling. In de Healthspace kun je bijvoorbeeld berichten sturen en e-consulten geven.