In Karify kun je gemakkelijk videobellen met je cliënt, zonder extra programma's te installeren. Hiervoor is het wel belangrijk dat je een computer, browser en besturingssysteem hebt die niet verouderd zijn, en een snelle internetverbinding. In dit artikel beschrijven we de technische benodigdheden voor een videogesprek in Karify.

Videobellen installeren

Wanneer je wilt gaan videobellen, dient deze functionaliteit geïnstalleerd te zijn in jouw Healthspace. Lees hier bij welke abonnementen je kunt videobellen. Interesse? Neem contact op met sales@karify.com.

Wat heb ik nodig?

• een computer, laptop* of tablet
  • een (ingebouwde) camera, microfoon en speakers of koptelefoon
  • een goedwerkende internetverbinding (minimaal 500 kbps)
  • een up-to-date browser**

* Een laptop of tablet heeft vaak een ingebouwde camera, microfoon en speakers

** Let op! Op een iPad / iPhone is alleen mogelijk om te videobellen met Safari. Op Android apparaten kun je met de meeste moderne browsers videobellen.