Sommige zorgaanbieders werken met Karify binnen een beveiligde netwerkomgeving (zoals Citrix). De meeste functionaliteiten van Karify zijn goed te gebruiken binnen een dergelijke omgeving, met uitzondering van het videobellen. Als je wilt videobellen in Karify, dan kun je Karify het beste buiten de netwerkomgeving opstarten.

Weet je niet hoe je dit moet doen? Lees dan dit artikel.

1. Start je computer op
  2. Start niet eerst de netwerkomgeving op, maar volg onderstaande stappen.
  3. Open een programma met een van onderstaande symbolen (dit kun je waarschijnlijk doen via het bureaublad op je computer of via het startmenu)
  4. Ga naar https://my.karify.com
  5. Log in met je mailadres en wachtwoord. Weet je je wachtwoord niet meer? Bekijk dan deze pagina met instructie hoe je deze opnieuw kunt instellen:
  6. Wellicht moet je nog een inlogcode invoeren, deze wordt naar je telefoon of naar je mailadres gestuurd. Lees hier meer over inloggen via de tweestapsverificatie.
  7. Als het is gelukt om in te loggen, dan kun je via het menu klikken op Mijn Healthspaces
  8. Klik hier op het logo/de naam van de omgeving waar je wilt videobellen met je cliënt
  9. Open het dossier van je client
  10. Klik op de knop Videogesprek

Vanaf dit punt kun je jouw beeld/geluid voor het videobellen testen en het gesprek starten. Lees hier meer over de stappen van het videobellen en veel voorkomende problemen bij videobellen.