In het dossier zie je de gegevens van de cliënt. Ook kun je via het dossier de behandeling van de client inzien en een nieuwe behandeling inplannen. Cliënten kunnen in een eigen dossier hun medische informatie bewaren en beheren. Denk aan een verwijsbrief, het behandelplan of een röntgenfoto. Cliënten kunnen zelf bepalen of ze deze gegevens privé houden, of willen delen met zorgverleners via de Healthspace.

Gegevens cliënten

Van de cliënten waarmee je een connectie hebt kun je de gegevens inzien als de naam, geboortedatum en het cliëntnummer.

Behandeling

Onder het kopje Behandeling zie je welke opdrachten er voor een client staan ingepland. Je ziet de voortgang en je kunt de gemaakte opdrachten inzien en er feedback op geven. Meer weten over het inplannen van een behandeling? Lees het artikel 'Behandeling/opdracht inplannen'.

Berichten

Hier zie je de conversaties die plaatsvinden tussen jou en de cliënt.

Bestanden

Cliënten hebben in hun Karify account de mogelijkheid om medische gegevens te bewaren in hun dossier. Per document kan de cliënt er voor kiezen om deze te delen met anderen of niet. Cliënten kunnen hun dossier ordenen aan de hand van Levensgebeurtenissen. Bijvoorbeeld 'Zwangerschap' of 'Opname'. Wanneer een client een document met je deelt krijg je hier een notificatie van.