In het dossier zie je de gegevens van de cliënt. Ook kun je via het dossier de opdrachten van de cliënt inzien en een nieuwe opdracht inplannen. Cliënten kunnen in een eigen dossier hun Karify gegevens bewaren en beheren. Denk aan een opgeslagen verwijsbrief, een behandelplan of een ingeleverde opdracht.

Gegevens cliënten

Van de cliënten waarmee je een connectie hebt kun je de gegevens inzien als de naam, geboortedatum en het cliëntnummer.

Opdrachten

Onder het tabblad Opdrachten zie je welke opdrachten er voor een cliënt zijn ingepland. Je ziet de voortgang en je kunt de gemaakte opdrachten inzien en er feedback op geven. Meer weten over het inplannen van een behandeling? Lees het artikel 'Behandeling/opdracht inplannen'.

Afgeronde opdrachten

In dit tabblad vind je alle ingeleverde opdrachten van de cliënt. De meest recent ingeleverde opdracht wordt bovenaan getoond.

Berichten

Hier zie je de berichtenconversaties die plaatsvinden met de cliënt Je kunt hier ook de berichten tussen de cliënt en andere behandelaars lezen.

Bestanden

Cliënten hebben in hun Karify account de mogelijkheid om bestanden te bewaren in hun dossier. Per bestand kan de cliënt er voor kiezen om deze te delen met anderen of niet.

Cliënten kunnen hun dossier ordenen aan de hand van Levensgebeurtenissen. Bijvoorbeeld 'Zwangerschap' of 'Opname'. Als een cliënt een document met je deelt, dan krijg je hiervan een e-mailnotificatie.

Videogesprekken

Als je gebruik maakt van videobellen in Karify, dan vind je in het cliëntendossier een overzicht van de data, tijd en duur van de gevoerde videogesprekken. De inhoud van de gesprekken wordt niet vastgelegd.