In Karify kun je online behandelen. Je kunt voor de cliënt opdrachten en/of pakketten online klaarzetten. Je cliënt ziet de opdrachten op het Werkblad en kan online opdrachten maken.

Via 'Interventies' kun je ontdekken welke opdrachten (behandelmodules) er beschikbaar zijn binnen jouw Healthspace. Karify biedt hiermee één centrale en logische plek waar je op gemakkelijke wijze kennis kunt maken met alle Karify interventies. Op deze pagina kun je enkel interventies inzien.

Wil je een interventie voor een cliënt inplannen? Bekijk dan deze pagina.

Aan het onderstaande icoon kun je herkennen of dit een pakket betreft.

Klik op 'Bekijken' om de interventie in te zien. De opdracht wordt nu weergegeven, zoals de cliënt deze ontvangt op het Werkblad. Je kunt door de verschillende onderdelen klikken om een goed beeld te krijgen van de opdracht.

Deze pagina zal geleidelijk uitgebreid worden met een zoekfunctie, sorteer opties en de mogelijkheid om interventies als favoriet te kunnen markeren.

Momenteel kun je een interventie ook 'voorvertonen' via de behandelplanner in het dossier van de cliënt. In dit artikel kun je lezen hoe dat in zijn werk gaat. Ook kun je hier een interventie als favoriet markeren, bekijk deze pagina voor meer uitleg.