In Karify kun je feedback geven op opdrachten die cliënten gemaakt hebben. Ook kan het zijn dat je een melding ziet dat er feedback nodig is voor een bepaalde opdracht. Hoe werkt dit precies?

In Karify kan bij een behandeling ingesteld worden dat bij een bepaalde opdracht feedback benodigd is. Zodra de opdracht ingeleverd is door de cliënt zie je een melding verschijnen dat er feedback benodigd is.

Niet alle opdrachten vereisen feedback. De online modules die door Karify aangeboden worden bevatten af en toe opdrachten die feedback vereisen. Deze opdrachten komen voornamelijk voor in opdrachten die gemaakt zijn door instellingen.

Het behandeloverzicht vind je als volgt: Ga naar het dossier van een client. Ga naar de knop Cliënten in de navigatiebalk:

Klik de naam van de client aan waarvoor je iets wilt inplannen.

Je bent nu in het dossier van de client. In het dossier vind je het behandeloverzicht:

Het chat-icoon betekent dat het een opdracht betreft waarvoor feedback benodigd is. Er zijn drie verschillende chat-icoontjes met een bijbehorende kleur wit, blauw of grijs:

Wit: De opdracht is nog niet ingeleverd door de client.

Blauw: De opdracht is ingeleverd, tijd om feedback te geven!

GrijsEr is feedback gegeven door de zorgverlener.