Je kunt een opdracht of module voor je cliënt inplannen. Zodra een nieuwe opdracht is ingepland, ziet de cliënt deze op het Werkblad van de Healthspace.

Ingeleverde opdrachten

De cliënt kan alle ingeleverde opdrachten terugzien in Mijn dossier

Jij kunt de ingeleverde opdrachten vinden door te navigeren naar het cliëntdossier. Bij het kopje Behandeling vind je alle ingeleverde opdrachten.

De cliënt heeft de Healthspace gevonden, maar hier staan geen opdrachten klaar

Controleer of je de opdracht hebt ingepland voor de cliënt. Het is mogelijk dat je de opdracht wel hebt klaargezet, maar nog niet volledig hebt ingepland.

Controleer of je de opdracht hebt ingepland in dezelfde Healthspace als de cliënt is aangemeld. Je kunt de Healthspace herkennen aan het logo en de naam bovenin het scherm. Je kunt naar een andere Healthspace navigeren via de knop Healthspaces.

Ook is het mogelijk dat een opdracht niet zichtbaar is voor de cliënt als diens browser sterk verouderd is. In dat geval raden wij de cliënt aan om de browser te updaten.

Mocht je cliënt de ingeplande opdrachten toch niet vinden, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via support@karify.com