In Karify kun je online behandelen. Je kunt voor de client opdrachten en/of pakketten online klaarzetten. Je client ziet de opdrachten op het werkblad en kan online opdrachten maken. Hoe kun je opdrachten klaarzetten voor een cliënt?

Een opdracht of behandelmodule inplannen voor een cliënt

Ga naar het dossier van de client waarvoor je iets wilt inplannen. Dit doe je als volgt. Ga naar de knop Cliënten in de navigatiebalk:

Klik de naam van de client aan waarvoor je iets wilt inplannen.

Je bent nu in het dossier van de client:

Rechts in beeld zie je de blauwe plus. Klik hierop.

Vervolgens zie je Pakketten, Opdrachten, Widgets en soms ook Externe onderdelen. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Maak dan gebruik van de zoekbalk:

Klik op de naam van de module om de inhoud te bekijken.

Klik rechts van de opdracht op de plus om de opdracht toe te voegen aan klaar om in te plannen. Je kunt dan ook de datum aanpassen.

Klik op de pijl naar onder om de opdracht daadwerkelijk in te plannen.

Het onderdeel wordt nu ingepland.

Hoe zie ik of een onderdeel is ingepland?

Ga naar het dossier van de cliënt, zoals hierboven beschreven. In het linkermenu zie je de map Behandeling. Klik hierop. Vervolgens zie je alle opdrachten die zijn ingepland voor de cliënt. De opdrachten die de cliënt al heeft gemaakt verschijnen bovenin.

Ik kan geen opdrachten klaarzetten

Lukt het niet om opdrachten klaar te zetten of zie je de planner niet? Neem contact op met de beheerder van de Healthspace of stuur een bericht aan de supportafdeling van Karify (support@karify.com).

Maak je nog geen gebruik van content maar zou je dit wel willen? Neem dan contact op met Karify via sales@karify.com.

Als je zelf de beheerder bent van uw Healthspace, dan kun je een kijkje nemen in onze Karify Store. Hierin vind je gratis en betaalde modules die je kunt toevoegen aan de Healthspace.