In Karify kun je online behandelen. Je kunt voor de cliënt opdrachten en/of pakketten online klaarzetten. Je cliënt ziet de opdrachten op het werkblad en kan online opdrachten maken.

Een opdracht of behandelmodule inplannen voor een cliënt

• Ga naar het dossier van de cliënt waarvoor je iets wilt inplannen via Mijn cliënten of via de zoekbalk

• Klik de naam van de cliënt aan waarvoor je iets wilt inplannen. Je bent nu in het dossier van de cliënt:

• Klik op het + icoon om de planner te openen.

• Vervolgens zie je Pakketten, Opdrachten, Widgets en soms ook Externe onderdelen (bijvoorbeeld ROM metingen). Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Maak dan gebruik van de zoekbalk in de planner:

• Klik op de knop Voorvertonen om de inhoud te bekijken.

• Via de knop Klaarzetten voeg je de opdracht toe aan Klaar om in te plannen. Je kunt dan ook de begindatum aanpassen waarop de module beschikbaar wordt voor de cliënt:

• Klik op de knop klaargezet onderdeel inplannen om de opdracht daadwerkelijk in te plannen.

Hoe zie ik of een onderdeel is ingepland?

• Ga naar het cliëntendossier onder Cliënten.

• Klik op het tabblad Opdrachten.

• Nu zie je een overzicht van alle ingeplande opdrachten. Aan de linkerkant van de lijst zie je op welke datum de opdrachten zijn ingepland.

• Voor een overzicht van alle ingeleverde opdrachten, klik je op het tabblad Afgeronde opdrachten.

Ik kan geen opdrachten klaarzetten

Lukt het niet om opdrachten klaar te zetten of zie je de planner niet? Neem contact op met de beheerder van de Healthspace of met onze Helpdesk.

Ik wil graag bij een uitnodiging al een opdracht klaarzetten

Het is mogelijk om bij het versturen van een uitnodiging aan een cliënt alvast een opdracht of module klaar te zetten. Zo heeft de cliënt direct toegang tot de module zodra hij/zij de uitnodiging heeft geaccepteerd. Lees het artikel Uitnodigen cliënten voor meer informatie over het versturen van een uitnodiging.

Maak je nog geen gebruik van content maar zou je dit wel willen? Neem dan contact op met Karify via sales@karify.com.

Als je zelf de beheerder bent van jouw Healthspace, dan kun je een kijkje nemen in onze Karify Store. Hierin vind je gratis en betaalde modules die je kunt toevoegen aan de Healthspace.