Ingeplande opdrachten kunnen zodra zij definitief zijn ingepland niet meer verwijderd worden. In de tussenfase - waarin de opdrachten worden klaargezet om ingepland te worden - kunnen ze nog wel worden verwijderd.

1) Toevoegen aan "Klaar om in te plannen"

In de planner in het cliëntendossier selecteer je een of meer modules/opdrachten door te klikken op het plus-icoon bij de module/opdracht.

In deze fase kun je de startdatum van de module/opdracht bepalen, een of meer modules/opdrachten tegelijk klaarzetten, of een module verwijderen uit de selectie met het prullenbak-icoon.

2) Inplannen van de modules/opdrachten

Als je de selectie van modules/opdrachten definitief wilt inplannen voor je cliënt, klik dan op de neerwaartse pijl.

Vanaf dat moment worden alle geselecteerde modules/opdrachten klaargezet voor de cliënt en ontvangt hij/zij een e-mailnotificatie dat er nieuwe opdrachten beschikbaar zijn.

Vanaf deze fase is het niet meer mogelijk om de ingeplande modules/opdrachten te verwijderen uit het cliëntendossier.