In Cliënten zie je een overzicht van de cliënten die lid zijn van je Healthspace. Wanneer je een connectie hebt met een cliënt kun je ook aanvullende informatie vinden, zoals medische gegevens en een dossier.

Cliënten

• Klik op Cliënten in de navigatiebalk
    Je ziet hier een overzicht van de cliënten waarmee je een connectie hebt. Van deze cliënten kun je het dossier inzien en kun je online opdrachten inplannen.
  • Indien je rechten hebt tot het maken van connecties, zie je links onder Mijn clienten Beheer connecties.
    Hier vind je een overzicht van alle cliënten die lid zijn van jouw Healthspace:

Hier kun je ook de cliënten zien die worden behandeld door collega's. Meer dan de naam is echter niet zichtbaar, in verband met de privacy. Om meer gegevens van de client te zien is een connectie nodig. Deze connectie kun je leggen door op het plusje te klikken rechts van de naam van de client.