Via de knop Cliënten vind je een overzicht van de cliënten die lid zijn van je Healthspace. Wanneer je een connectie hebt met een cliënt kun je ook aanvullende informatie vinden, zoals persoonlijke gegevens en opdrachten klaarzetten of berichten sturen naar diegene.

Mijn cliënten

In dit menu-onderdeel vind je een overzicht van de cliënten waarmee je een connectie hebt. Van deze cliënten kun je het dossier inzien, kun je berichten sturen en online opdrachten voor inplannen.

Cliënten met taken

Als een cliënt een opdracht heeft ingeleverd of een bericht heeft verstuurd die je nog niet hebt gelezen, dan verschijnt een taak in Karify. Een taak is te herkennen aan een rood bolletje met een cijfer

Je vindt een overzicht van al jouw cliënten met taken via de knop Cliënten met taken

Als je een taak hebt voltooid, bijvoorbeeld door feedback te geven op een opdracht of een bericht te lezen, dan verdwijnt de taak.

Beheer connecties

Afhankelijk van welke rol je hebt in Karify, kun je zelf connecties met cliënten maken en/of cliënten uitnodigen. Als je hier recht toe hebt, zie je de optie Beheer cliënten onder Cliënten.

Zoek de cliënt waarmee je een connectie wilt maken of verbreken.

Je kunt zoeken op:

• volledige (achter)naam
  • identificatienummer
  • geboortedatum

Je kunt ook zoeken op een combinatie van deze zoekcriteria. Zoekopdrachten worden gelogd.

Als je een connectie hebt gemaakt, dan vind je de cliënt voortaan onder Mijn cliënten en kun je in het dossier kijken.

De cliënt ontvangt automatisch een e-mailnotificatie als je in Karify met hem/haar een connectie maakt of verbreekt. Navigeer naar de supportpagina Connecties met cliënten voor meer informatie hierover.

Ik kan mijn cliënt niet vinden in Beheer cliënten
In dat geval heeft hij/zij nog geen toegang tot deze Healthspace. Als je de juiste rol in Karify hebt, dan kun je jouw cliënt uitnodigen via de knop Stuur uitnodiging. Raadpleeg voor meer informatie de supportpagina Uitnodigen cliënten.