Via de knop Cliënten vind je een overzicht van de cliënten die lid zijn van je Healthspace. Wanneer je een connectie hebt met een cliënt kun je ook aanvullende informatie vinden, zoals persoonlijke gegevens en Kar opdrachten of berichten van .

Mijn cliënten

• Klik op Cliënten in de navigatiebalk

• In Mijn cliënten vind je een overzicht van de cliënten waarmee je een connectie hebt. Van deze cliënten kun je het dossier inzien, kun je berichten sturen en online opdrachten inplannen.

Cliënten met taken

Als een cliënt een opdracht heeft ingeleverd of een bericht heeft verstuurd die je nog niet hebt gelezen, dan verschijnt een taak in Karify. Een taak is te herkennen aan een rood bolletje met een cijfer.

Je vindt een overzicht van al jouw cliënten met taken via de knop Cliënten met taken

Als je een taak hebt voltooid, bijvoorbeeld door feedback te geven op een opdracht of een bericht te lezen, dan verdwijnt de taak.

Beheer connecties

Als je zelf in Karify connecties met cliënten mag maken, dan zie je links Beheer connecties.

Zoek de cliënt waarmee je een connectie wilt maken of verbreken.

Je kunt zoeken op:

• volledige (achter)naam
  • identificatienummer
  • geboortedatum

Je kunt ook zoeken op een combinatie van deze zoekcriteria. Zoekopdrachten worden gelogd.

Als je een connectie hebt gemaakt, dan vind je de cliënt voortaan onder Mijn cliënten en kun je in het dossier kijken.

De cliënt ontvangt automatisch een e-mailnotificatie als je in Karify met hem/haar een connectie maakt of verbreekt. Voor meer informatie over connecties, zie dit artikel

Kun je jouw cliënt niet vinden in Beheer cliënten? Dan heeft hij/zij nog geen toegang tot deze healthspace. Als je de juiste rol in Karify hebt, dan kun je jouw cliënt uitnodigen via de knop Stuur uitnodiging

Voor meer informatie over het aanmelden van cliënten, zie dit artikel.