Met de rol assistent kun je cliënten en medewerkers uitnodigen en connecties aanmaken. Assistenten ontvangen taken in hun takenscherm, ter herinnering dat er nieuwe cliënten zijn die nog geen connectie hebben of lidmaatschapsverzoeken die beoordeeld moeten worden.

Met taken worden assistenten van een Healthspace eraan herinnerd om een aanvraag goed of af te keuren of om een connectie te maken.

• De beheertakenfunctie vind je onder Beheer. Aan het rode bolletje kun je zien hoeveel taken er op je wachten.

• De rode bolletjes verschijnen in het linkermenu en bij de tabbladen, zodat je gemakkelijk terug kunt vinden waar er een taak op je wacht. Links staat het tabblad Taken. Taken kunnen zowel cliënten als medewerkers betreffen.

• Wanneer een assistent een taak afrondt, verdwijnt deze uit de takenlijst van zijn collega-assistenten. Wordt er via een andere weg een connectie gemaakt voor de betreffende cliënt of medewerker? Ook dan wordt de taak afgevinkt.

• Je kunt een taak ook negeren. De taak verdwijnt vervolgens uit je takenlijst.

• Onder het tabblad Actieve leden kun je ook connecties maken / wijzigen. Klik rechts van de naam van de cliënt / medewerker bij Connecties om de connecties te wijzigen.

In- en uitschakelen van taken

Per Healthspace kan elk type taak in- en uitgeschakeld worden via de instellingen. Instellingen kunnen worden aangepast door de eigenaar en de beheerders van de Healthspace. Bij Beheer - Instellingen - Taken kun je het type taak in- en uitschakelen: