Als beheerder of assistent kun je cliënten en medewerkers uitnodigen en connecties aanmaken. Via het tabblad Taken onder Beheer kun je eenvoudig zijn of er nog nieuwe cliënten zijn waar een connectie voor gelegd dient te worden.

Lidmaatschap-aanvragen van cliënten of nieuwe leden verschijnen als taken in het Beheertaken-scherm. Assistenten en beheerders van een Healthspace worden eraan herinnerd om een aanvraag goed of af te keuren of om een connectie te makenPer Healthspace kan elk type taak in- en uitgeschakeld worden via de instellingen.

• De beheertakenfunctie vind je onder het kopje Beheer. Aan het rode bolletje kun je zien hoeveel taken er op je wachten.

• De rode bolletjes verschijnen ook in het linkermenu en bij de tabbladen, zodat je gemakkelijk terug kunt vinden waar er een taak op je wacht. Links staat het tabblad Taken. Wanneer een assistent of beheerder een taak afrondt, verdwijnt deze uit de takenlijst van zijn collega-assistenten of -beheerders. Wordt er via een andere weg een connectie gemaakt voor de betreffende cliënt of medewerker? Ook dan wordt de taak afgevinkt.

• Je kunt een taak ook negeren. De taak verdwijnt vervolgens uit je takenlijst.

• Het maken van connecties is ondergebracht onder het tabblad Actieve leden. Je kunt zowel bij de Cliënten als de Medewerkers connecties beheren.

• Bij Instellingen kun je het type taak in- en uitschakelen.