Als beheerder van de Healthspace kun je deze inrichten zodat de persoonlijke stijl van jouw praktijk herkenbaar is in de Healthspace. In dit artikel wordt stap voor stap toegelicht welke instellingen jij zelf kunt beheren.

De instellingen voor jouw Healthspace vind je op de volgende manier:

Klik op Beheer in de navigatiebalk:

Bij Instellingen vind je een aantal tabbladen waarmee je je Healthspace kunt inrichten.

2.1 Algemeen

In dit tabblad kun je de volgende gegevens van de Healthspace instellen:

• De naam van de Healthspace

In dit veld kun je een eigen naam geven aan de Healthspace.

Let wel, dit is alleen de naam zoals wordt afgebeeld op je Healthspace. Je kunt niet de URL van de website aanpassen.

• Een omschrijving
    Deze omschrijving verschijnt op de inlogpagina van jouw Healthspace. Leden en niet-leden van jouw Healthspace kunnen deze tekst zien.

• Behandelingen
    Op de inlogpagina van jouw Healthspace is ook te zien wat voor diensten jouw praktijk aanbiedt. Karify gebruikers kunnen hier informatie lezen om vervolgens, indien gewenst, contact met je op te nemen.

• Aanmeldingsmanier
    Er zijn 3 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen met betrekking tot de toegankelijkheid voor cliënten. Hier kun je in Publieke instellingen zoals hierboven beschreven, een keus uit maken. De 3 keuzes zijn:

• Cliënten kunnen zichzelf aanmelden. Je hoeft als Healthspace eigenaar geen toestemming te geven.
    • Cliënten kunnen een verzoek tot aanmelding doen. Je moet dan eerst toestemming geven voordat de client lid kan worden.
    • Cliënten kunnen zichzelf niet aanmelden. Cliënten kunnen alleen lid worden op uitnodiging van de Healthspace eigenaar.

2.2 Vormgeving

Klik op Instellingen > Vormgeving

• Een logo van jouw praktijk of instelling
Het logo van jouw praktijk of instelling verschijnt bovenaan links. Je kunt het logo invoegen of wijzigen door naar Instellingen te gaan, en vervolgens naar Vormgeving. Klik op kies een bestand onder logo. Je kunt nu een afbeelding uploaden vanaf jouw computer.
  • Een achtergrond afbeelding
           Een achtergrond afbeelding zorgt ervoor dat jouw cliënten goed jouw Healthspace kunnen onderscheiden van andere Healthspaces tijdens                  het werken in Karify. Zo geef je identiteit aan de Healthspace. Klik op Kies een bestand onder Achtergrond. Je kunt nu een afbeelding of foto            uploaden vanaf jouw computer.

2.3 Functionaliteiten

Klik op Instellingen > Functionaliteiten

Een aantal functionaliteiten zijn standaard voor je geïnstalleerd in de Healthspace. Onder het tabblad Functionaliteiten kun je zelf aangeven welke functionaliteiten je wilt gebruiken door te klikken op Schakel uit of Schakel in.

De functionaliteiten die door leden zelf in- en uitgeschakeld kunnen worden, staan vermeld onder het kopje Ingeschakelde functionaliteiten.

Ontbreekt een gewenste functionaliteit? Neem dan contact met ons op via support@karify.com.

2.4 Gebruikersgegevens

Je kunt instellen welke gegevens van cliënten en medewerkers gevraagd worden. Deze gegevens worden gevraagd wanneer de gebruiker een account voor Karify aanmaakt. Hier vink je eenvoudig aan welke gegevens jij graag wilt terugzien.

2.5 Adres

Wijzig hier het bezoekadres van jouw Healthspace. Dit adres wordt weergegeven op de inlogpagina van je Healthspace. Als hier geen bezoekadres is ingevuld, wordt het adres van de organisatie waaronder deze Healthspace valt getoond.

2.6 Openingstijden

Je kunt hier de openingstijden instellen die getoond worden op de inlogpagina van je Healthspace. Je kunt er ook voor kiezen deze openingstijden niet te tonen.

2.7 Exports

Download hier de data management informatie van deze Healthspace.

Let op: Met deze knop downloadt je persoonsgegevens. Deze vallen onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Je draagt verantwoordelijkheid voor de geheimhouding van deze gegevens. Gelieve de uiterste zorgvuldigheid te betrachten bij de verwerking van deze gegevens.