Alleen met de rol van Eigenaar zie je in het linkermenu de optie Mijn organisatie. Middels deze knop kun je de adresgegevens wijzigen, instellingen van de Healthspace beheren en in sommige gevallen cliëntendossiers downloaden.

Klik in het linkermenu op Mijn organisatie

1. Beheer organisatie

Hier kan algemene informatie over de organisatie worden opgeslagen, zoals adresgegevens en een factuuradres.

Let op: adreswijzigingen van de organisatie worden niet automatisch doorgevoerd in de adresgegevens van jouw Healthspace(s). De adresgegevens van de Healthspace(s) kunnen aangepast worden  onder Beheer in de desbetreffende Healthspace. Het Healthspace adres kan bijvoorbeeld dat van een aparte afdeling/locatie zijn. Het adres van de Healthspace wordt op de loginpagina van de Healthspace getoond.

2. Beheer Healthspaces

Op deze pagina kun je Healthspaces aanmaken, activeren en deactiveren.

2.1. Healthspace aanmaken
Je kunt een nieuwe Healthspace aanmaken voor jouw relevante doelgroep of bijvoorbeeld bij de start van een nieuwe afdeling. Je kunt per Healthspace een eigen vormgeving bepalen en een specifiek behandelaanbod aanbieden of bibliotheek inrichten.

Let op: het kan zijn dat je bij het maken van een nieuwe Healthspace in een ander abonnement terecht komt met andere tarieven. Ben je een kleinere organisatie (<10 medewerkers) en wens je een tweede Healthspace? Neem dan contact op via sales@karify.com.

Bij het aanmaken van een nieuwe Healthspace, kun je de naam en de alias (URL) van de Healthspace instellen.

Let op: de alias van de Healthspace kan niet zomaar worden gewijzigd! Kies deze daarom zorgvuldig. Hulp nodig? Neem dan contact op met de Karify Helpdesk en/of de aangewezen consultant vanuit Karify (indien aanwezig).

De naam van de Healthspace kan in de Healthspace zelf gewijzigd worden.

Na het aanmaken van een nieuwe Healthspace aanmaakt, is deze niet direct actief. Je kunt deze activeren via de knop Activeren.

2.2. Healthspace deactiveren

Indien je een Healthspace deactiveert, dan is de behandelomgeving niet meer bereikbaar voor jouw cliënten en medewerkers. Jijzelf als eigenaar behoudt nog wel toegang.

Let op: De lidmaatschappen van cliënten en medewerkers worden niet automatisch opgezegd. Deze lidmaatschappen worden in Karify geregistreerd als 'bestaande lidmaatschappen' en dus meegenomen in eventuele data rapportages en/of de berekende seats voor de facturatie. Zorg dus voorafgaand aan het deactiveren voor een opgeschoonde Healthspace door alle lidmaatschappen vanuit de Healthspace op te zeggen. Gebruikers ontvangen een notificatie van hun opgezegde lidmaatschap. Voor meer informatie over het afmelden van cliënten en medewerkers, bekijk dit artikel

Wil je de Healthspace slechts tijdelijk deactiveren? Dan kun je er voor kiezen om de cliënten en medewerkers niet af te melden. Indien je de Healthspace later opnieuw activeert, dan zijn alle voormalige lidmaatschappen en connecties weer geldig.

3. Download cliëntendossier

In Karify hebben cliënten verschillende mogelijkheden tot behoud/verwijderen van hun gegevens. Lees hierover meer

Indien een client ervoor kiest om zijn/haar account te deactiveren (ook een noodzakelijke stap bij verzoek tot complete verwijdering), dan worden automatisch de lidmaatschappen van de cliënt opgezegd.

Om de zorgorganisatie in de gelegenheid te stellen om de dossiervoering compleet te maken in het kader van de wettelijke bewaarplicht, wordt er van de gedeactiveerde cliënten een data-export (in csv) aangeboden. In deze data-export zitten onder andere gemaakte opdrachten, verzonden berichten en geplaatste feedback. In de data-export zijn gedeelde dossierbestanden, externe dossierbestanden en berichtbijlagen niet opgenomen.

De data-export is beschikbaar zolang het cliëntendossier niet is verwijderd en enkel de eigenaar heeft toegang tot dit onderdeel.  De download van de data-export wordt gelogd voor audit-doeleinden.

Let op: alleen cliëntenaccounts die gedeactiveerd zijn verschijnen in dit overzicht. Cliënten die alleen zijn afgemeld uit de Healthspace, maar nog wel toegang hebben tot hun dossier staan niet in dit overzicht.