Hoe en waarom maak ik werknemers (on)zichtbaar voor cliënten? 


Op de inlogpagina van jouw Healthspace kunnen de namen en profielfoto’s van de medewerkers van jouw organisatie worden getoond. Cliënten kunnen dan meteen de naam van de medewerkers zien voordat ze zijn ingelogd of een account hebben aangemaakt. 

Ook kunnen cliënten berichten sturen aan medewerkers die ‘zichtbaar’ zijn, zonder dat zij een connectie hebben met die medewerker. Het is dus belangrijk te overwegen of medewerkers bereikbaar moeten zijn voor alle cliënten, of enkel voor cliënten waarmee zij een connectie hebben.


Je kunt de zichtbaarheid van medewerkers gemakkelijk aan- en uitzetten (benodigde rol: assistent): 

  • Klik in de navigatiebalk op Beheer 

  • Onder het tabblad Medewerkers => Actieve leden staat een overzicht van alle medewerkers die toegang hebben tot de Healthspace.

  • Klik op de naam van een actieve medewerker waarvan je de zichtbaarheid wil aanpassen. Er wordt nu een pagina geopend waarin de rollen van de medewerker te zien zijn.

  • Onder de rollen vind je Zichtbaar voor cliënten. Zet het vinkje aan/uit om de zichtbaarheid te wijzigen.