Met de rol als beheerder, heb je toegang tot Mijn data exports. Met deze functionaliteit kun je ledengegevens van de Healthspace exporteren.

De 'Ledengegevens' data export bevat gegevens van Healthspace leden, met o.a. de naam en geboortedatum. Het 'Dossier audit log' geeft weer; welk dossier is ingezien, en door wie het is ingezien.

In het Readme tekstbestand - dat zit bijgevoegd in het gedownloade exportbestand - vind je een uitgebreide beschrijving over de gegevens die in het data export bestand staan.

• Via de knop Nieuwe data export aanvragen, kun je een selectie maken voor het downloaden van het Dossier audit log, en/of Ledengegevens

• Klik op de knop Verder, en ververs vervolgens de Mijn data exports pagina om de knop Downloaden in beeld te zien. Via het prullenbak-icoon kun je de export verwijderen; dit gebeurt ook automatisch na 14 dagen.