Wanneer je de rol hebt van eigenaar of assistent kun je niet alleen cliënten en medewerkers uitnodigen om lid te worden van de Healthspace, je kunt ze ook afmelden. Bijvoorbeeld wanneer een cliënt is uitbehandeld of wanneer een medewerker uit dienst gaat. In dit artikel worden de stappen besproken om gebruikers af te melden voor een Healthspace.

• Klik in de navigatiebalk op Beheer:
  • Klik links in het menu op Medewerkers, of Cliënten.
  • Vink de naam aan van de medewerker/cliënt.
  • Klik op Acties.
  • Klik op Lidmaatschap opzeggen.
  • De medewerker of cliënt is nu afgemeld. Je vindt dit terug onder het tabblad Afgemeld.

Heb je geen knop Beheer?

Dan heb je niet de benodigde rol om cliënten af te melden. In het artikel Rollen in Karify kun je meer lezen over de verschillende rollen in Karify. Neem in dat geval contact op met een collega die cliënten kan afmelden of vraag aan een contactpersoon binnen je organisatie om jou de benodigde rol toe te kennen.