Wanneer je de rol hebt van eigenaar of assistent kun je niet alleen cliënten en medewerkers uitnodigen om lid te worden van de Healthspace, je kunt ze ook afmelden. Bijvoorbeeld wanneer een client is uitbehandeld of wanneer een medewerker uit dienst gaat.

Klik op de navigatiebalk op de knop van het Beheer:

Wij geven hier een voorbeeld voor het afmelden van een medewerker. Voor een client werkt het echter precies hetzelfde.

• Je bent nu in het Healthspace beheer. Klik links in het menu op Medewerkers, of Cliënten.
  • Vink de naam aan van de medewerker/cliënt aan.
  • Klik op de knop Acties.
  • Klik op Lidmaatschap opzeggen.
  • De medewerker of cliënt is nu afgemeld. Je vindt dit terug in het tabblad Afgemeld.