Je kunt cliënten uitnodigen om lid te worden van de Healthspace. Met deze uitnodiging kunnen zij een account aanmaken, of - als zij al een account hebben - eenvoudig lid worden van de Healthspace.
In dit artikel lees je hoe je cliënten kunt aanmelden in Karify.

Via Cliënten

Als je in Karify de rol hebt als behandelaar die zelf cliënten kan uitnodigen, dan kun je jouw cliënten uitnodigen via de knop Cliënten.

• Klik op Cliënten in de navigatiebalk

• Klik op Beheer cliënten
  • Klik rechtsboven op de knop Stuur uitnodiging

Via Beheer

Als je in Karify de rol Assistent hebt, dan beschik je over een knop Beheer in de Karify omgeving. Via deze knop kun je cliënten en medewerkers uitnodigen voor de healthspace.

Klik op de navigatiebalk op de knop van het Beheer:

Je bent nu in het Healthspace beheer.

• Klik op de knop Stuur uitnodiging

• Klik op Nodig een cliënt uit

Persoonlijke en administratieve informatie

Vul de persoonsgegevens van de gebruiker in. Hiervoor is het e-mailadres van de gebruiker nodig.

Bespreek binnen jouw organisatie welk identificatienummer ingevuld dient te worden voor de cliënten in Karify. Dit nummer wordt gebruikt voor interne referentie.

Connecties toevoegen

Je kunt ook alvast een connectie klaarzetten voor de cliënt. Met deze connectie geef je een behandelaar toegang tot het cliëntendossier. Zodra de cliënt het lidmaatschap heeft geactiveerd, krijgt de behandelaar automatisch toegang tot het cliëntendossier. De cliënt ontvangt hiervan een notificatie per email.

Voor meer informatie over connecties, kun je deze pagina bekijken.

Opdrachten toevoegen

Bij het opstellen van een uitnodiging kun je ook alvast nieuwe opdrachten klaarzetten voor de cliënt. Zo heeft de cliënt direct toegang tot deze opdrachten zodra hij/zij de uitnodiging heeft geaccepteerd.

Openstaande uitnodigingen

Na het versturen van de uitnodiging ontvangt de cliënt een email op het ingevulde mailadres.

Bij het tabblad "Openstaande uitnodigingen" kun je de uitnodiging - indien nodig - terugtrekken of een herinnering sturen. Na 3 en 7 dagen wordt automatisch een herinnering gestuurd.

Als je een uitnodiging terugtrekt, dan is de verstuurde uitnodiging niet langer geldig.