Wanneer je de rol hebt van eigenaar of assistent kun je cliënten en medewerkers uitnodigen om lid te worden van de Healthspace. We bespreken hier hoe je cliënten en medewerkers zelf uit kunt nodigen.

Klik op de navigatiebalk op de knop van het Beheer:

Je bent nu in het Healthspace beheer. Rechtsboven zie je de knop Stuur uitnodiging

-> Klik op de knop Nodig iemand uit voor Karify

-> Je kunt nu kiezen of je een cliënt of een medewerker uit wilt nodigen

-> Klik op Nodig een cliënt uit, of op Nodig een medewerker uit

Vul de gegevens van de gebruiker in. Hiervoor is het email-adres van de gebruiker nodig.

Klik op de knop Nodig cliënt uit, of Nodig een medewerker uit, en de uitnodiging wordt verstuurd. De gebruiker ontvangt de uitnodiging per email.

Medewerkers en rollen

Wanneer je een medewerker uitnodigt voor Karify kun je kiezen uit verschillende rollen. De rol bepaalt wat de medewerker mag en kan in Karify. Lees hier meer over rollen.